Ράνια Θρασκιά: Βραδινή έξοδος στο θέατρο μετά από καιρό [pics]

Η Ράνια Θρασκιά έχει επιλέξει τα τελευταία χρόνια να ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή της και να το κάνει το βασικό της επάγγελμα! Η γνωστή παρουσιάστρια έχει αφήσει πίσω της τις παρουσιάσεις εκπομπών και ασχολείται ενεργά με θέματα που αφορούν τα παιδιά, αφού είναι σύμβουλος οικογενειών. Βέβαια, η ιδιαίτερη σχέση που την συνδέει με την Φαίη Σκορδά αποτελεί και λόγο που εμφανίζεται μία φορά την εβδομάδα στην εκπομπή της και μαζί αναλύουν σημαντικά θέματα που αφορούν όλους τους γονείς.

Ωστόσο, απόλυτη προτεραιότητα για την Ράνια Θρασκιά αποτελούν οι δύο γιοι της, ο Διονύσης και ο Κωνσταντίνος! Η γλυκιά μανούλα έχει μεγάλη αδυναμία στα αγόρια της και φροντίζει να περνά μαζί τους όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο. Ο Διονύσης είναι 10 χρονών, ενώ ο Κωνσταντίνος σε ενάμισι μήνα θα γίνει 8!

Το βράδυ της Παρασκευής, ο φωτογραφικός φακός του TLIFE απαθανάτισε την γνωστή δημοσιογράφο στο θέατρο Ριάλτο. Η Ράνια Θρασκιά παρακολούθησε την παράσταση “Ζωή μετά χαμηλών πτήσεων” και μετά το τέλος της πόζαρε χαμογελαστή στο φακό μαζί με τους πρωταγωνιστές αλλά και αλλά πρόσωπα.

Δες φωτογραφίες:

Θανάσας Βισκαδουράκης, Ράνια Θρασκιά, Σοφία Βογιατζάκη

 

Ράνια Θρασκιά, Άννα Πρέλεβιτς

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More