Ράνια Τζίμα – Γαβριήλ Σακελλαρίδης: Έγιναν γονείς!

Το κοριτσάκι τους κρατούν στην αγκαλιά τους εδώ και λίγες ώρες η Ράνια Τζίμα και ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης! Η όμορφη δημοσιογράφος γέννησε σήμερα στο Μαιευτήριο Λητώ. Το TLIFE επικοινώνησε με το μαιευτήριο, από το οποίο μας είπαν ότι όλα πήγαν καλά και πως μαμά και κόρη ξεκουράζονται στο δωμάτιό τους!

Από το πλευρό της Ράνιας δεν έφυγε ούτε στιγμή ο ευτυχισμένος μπαμπάς Γαβριήλ Σακελαρίδης. Η μπέμπα είναι υγιέστατη και ζυγίζει 3 κιλά και 300 γραμμάρια! Το TLIFE, τους εύχεται να τους ζήσει


To ζευγάρι παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο τον περασμένο Μάιο

To love story τους
Το ζευγάρι γνωρίστηκε το καλοκαίρι του 2014 στο “Πρωινό Mega”. Ο έρωτάς τους ήταν κεραυνοβόλος με τον Γαβριήλ να κάνει την πρώτη κίνηση, ζητώντας στην Ράνια να βγουν για ένα καφέ στην Αίγλη Ζαππείου. Το ένα έφερε το άλλο και από τότε είναι αχώριστοι. Οι δυο τους πέρασαν, βέβαια, πολλά. Στην αρχή η σχέση τους δοκιμάστηκε από τα συνταρακτικά γεγονότα εκείνης της περιόδου. Οι δυο τους προσπάθησαν να διαφυλάξουν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και λόγω της δύσκολης πολιτικής κατάστασης έβλεπαν ο ένας τον άλλον ελάχιστα.

Read More

And More