Ράνια Τζίμα – Γαβριήλ Σακελλαρίδης: Προετοιμασίες για την βάπτιση της μπέμπας τους!

Είναι ευτυχισμένοι κι ερωτευμένοι και σε λίγο καιρό θα έχουν και άλλες “χαρές”! Η Ράνια Τζίμα και ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης, βρίσκονται αυτή την περίοδο σε πυρετώδεις προετοιμασίες προκειμένου να είναι όλα έτοιμα για τη βάφτιση της μικρής τους πριγκίπισσας!

Ο γνωστός πολιτικός και η γοητευτική δημοσιογράφος ετοιμάζονται να βαφτίσουν την κορούλα τους σύμφωνα με δημοσίευμα της Secrtet των Παραπολιτικών, στο τέλος του Αυγούστου όπου θα έχουν επιστρέψει από τις διακοπές τους και οι ίδιοι αλλά και οι συγγενείς και οι αγαπημένοι τους φίλοι που επιθυμούν να έχουν μαζί τους σε αυτή τη σημαντική οικογενειακή τους στιγμή!

Η γνωριμία και ο έρωτας του ζευγαριού
Το ζευγάρι γνωρίστηκε το καλοκαίρι του 2014 στο “Πρωινό Mega”. Ο έρωτάς τους ήταν κεραυνοβόλος με τον Γαβριήλ να κάνει την πρώτη κίνηση, ζητώντας στην Ράνια να βγουν για ένα καφέ στην Αίγλη Ζαππείου. Το ένα έφερε το άλλο και από τότε είναι αχώριστοι. Οι δυο τους πέρασαν, βέβαια, πολλά. Στην αρχή η σχέση τους δοκιμάστηκε από τα συνταρακτικά γεγονότα εκείνης της περιόδου. Οι δυο τους προσπάθησαν να διαφυλάξουν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και λόγω της δύσκολης πολιτικής κατάστασης έβλεπαν ο ένας τον άλλον ελάχιστα.

Read More

And More