Ράνια Τζίμα: Μιλάει πρώτη φορά για την κόρη της με τον Γαβριήλ Σακελλαρίδη

Η Ράνια Τζίμα βρίσκεται καθημερινά στην εκπομπή “Alpha ρεπορτάζ” και μαζί με τον Σπύρο Λάμπρου μας ενημερώνουν για όσα συμβαίνουν στην Ελλάδα και στον κόσμο. Με μία φρέσκια ματιά και πάντα στην πρώτη γραμμή των εξελίξεων, η δημοσιογράφος συνεχίζει να κάνει αυτό που αγαπά. Παρόλο που τα media την πολιόρκησαν στενά λόγω της σχέσης της με τον Γαβριήλ Σακελλαρίδη – που εξελίχθηκε σε έναν ευτυχισμένο γάμο και στη δημιουργία οικογένειας- εκείνη δεν “έχασε τη μπάλα”. Αντιθέτως αφοσιώθηκε στη δουλειά της προσπαθώντας να κρατήσει τις ισορροπίες στις οικογενειακές ανάγκες και στον ρόλο της μητέρας.

Μιλώντας στην Real Life και την Πολυξένη Καραμίχα αναφέρεται για πρώτη φορά στην κόρη της με τον γνωστό πολιτικό. “Είμαι ενοχική, όπως όλες οι μαμάδες. Έχω, όμως, καταλάβει ότι δεν υπάρχει άλλος δρόμος για εμάς. Αν δεν έχεις λύσει το οικονομικό σου πρόβλημα και ζεις από τη δουλειά σου, όπως εγώ και ο Γαβριήλ, δεν υπάρχει σίγουρα άλλος δρόμος. Πλέον δεν υπάρχουν ιδανικές δουλειές και ωράρια”, υποστηρίζει η Ράνια Τζίμα.

Τι έχει μάθει από το παιδί της: “Ένα μωράκι 16 μηνών μπορεί πραγματικά να σου μάθει πολλά πράγματα. Το σημαντικότερο που έχω κερδίσει από το παιδί μου είναι η άδολη αγάπη. Αυτό είναι ένα διαφορετικό είδος αγάπης. Πιο καθαρό και ηθικό. Η Ελένη με έχει μάθει να προβλέπω… Να είμαι πάντα ένα ή δύο βήματα μπροστά στη σκέψη μου. Γονιός σημαίνει πάνω από όλα προβλέπω. Επίσης με έμαθε να μην είμαι εγωίστρια – που είμαι από τη φύση μου. Τα παιδιά σε κάνουν καλύτερο άνθρωπο.”

Φωτογραφία: Αλεξανδρος Ιωαννίδης

Read More

And More