Ραντεβού αγάπης μας κλείνει η ΕΡΤ !

Πιστή σε αυτό το ραντεβού… αγάπης μένει για ακόμα μία χρονιά η ΕΡΤ ! Η κρατική τηλεόραση σε συνεργασία με τη Unicef και τα Special Olympics τη Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου διοργανώνει μία τηλε-εκστρατεία στήριξης και βοήθειας, η οποία στόχο έχει την προστασία των παιδιών στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο.

Το φετινό μήνυμα αυτού του τηλε-μαραθωνίου αγάπης, σχετίζεται με την κατάργηση των διακρίσεων, τον σεβασμό στη διαφορετικότητα, την ενίσχυση προγραμμάτων κοινωνικής ένταξης παιδιών με ειδικές ικανότητες, τη μείωση της φτώχειας και του υποσιτισμού, τον εμβολιασμό των άρρωστων παιδιών.
Η UNICEF ενώνει τις δυνάμεις της με τα SPECIALOLYMPICS και απευθύνεται στους Έλληνες κάθε ηλικίας να ενισχύσουν το έργο της. Ο τηλεμαραθώνιος φιλοξενείται, όπως κάθε χρόνο, στην ΕΤ-1 και θα μεταδοθεί από τις 16.00 το μεσημέρι μέχρι και τις πρώτες πρωινές ώρες της Τρίτης 14 πια Δεκεμβρίου. Παρουσιαστές του τηλεμαραθωνίου είναι οι : Μαρία Σαράφογλου, Μαριλένα Κατσίμη, Μάριον Μιχελιδάκη, Λεωνίδας Αντωνόπουλος, Κώστας Αρβανίτης, Λένα Αρώνη, Αφέντρα Βαρσαμακίδου, Εύα Μπούρα, Προκόπης Δούκας και Ρίτσα Μπιζόγλη.
Στον τηλεμαραθώνιο αναμένεται να πάρουν μέρος με απ΄ευθείας συνδέσεις όλα τα κανάλια εθνικής εμβέλειας και όλοι οι ραδιοφωνικοί σταθμοί της Αθήνας και των μεγάλων ελληνικών πόλεων.
Μηνύματα θα απευθύνουν ο πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Κάρολος Παπούλιας, ο Πρωθυπουργός κ. Γιώργος Παπανδρέου, ο Πρόεδρος της Βουλής κ. Φίλιππος Πετσάλνικος, οι πολιτικοί αρχηγοί, ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος και ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος. Στο στούντιο της ΕΤ-1 θα βρεθούν οι υπουργοί Παιδείας, Υγείας, Εργασίας καθώς και πολλοί βουλευτές. Επίσης στο τηλεφωνικό κέντρο καταθέτουν τις δυνάμεις τους πολλοί ηθοποιοί, άνθρωποι του πνεύματος και της τέχνης, δήμαρχοι, αθλητές, δημοσιογράφοι, άνθρωποι της τηλεόρασης και του ραδιοφώνου, αντιπροσωπείες σχολείων, επιχειρηματίες και άλλοι παράγοντες της δημόσιας ζωής.
Κουμπαράδες θα τοποθετηθούν και φέτος στα μεγάλα εμπορικά κέντρα της Αθήνας, στο χωριό του Αη βασίλη στο Μπάντμιντον, καθώς και σε πολλά σχολεία.
Το μουσικό μέρος του τηλεμαραθωνίου θα καλύψουν το συγκρότημα «Εν καρδία», οι Σανάδες με τους WordofMouth, οι Ονιράμα, η Λένα Αλκαίου με την Κατερίνα Κούκα, ο Μπάμπης Τσέρτος, η Ελένη Τσαλιγοπούλου, με τον Μάνο Αχαλινοτόπουλο και η Ελεωνόρα Ζουγανέλη με τον Ησαία Ματιάμπα.

Read More

And More