Ραντεβού Φερεντίνου – ΑΝΤ1 !

Μετά το “πάγωμα” και του “Ελλάδα έχεις ταλέντο”, αλλά και την αιφνιδιαστική ολοκλήρωση του “Deal”, ο Χρήστος Φερεντίνος βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες στην τηλεοπτική επικαιρότητα και οι πάντες προσπαθούν να… ανακαλύψουν ή να καταλάβουν για το πως τείνουν να διαμορφωθούν απο εδώ και στο εξής οι σχέσεις του με τον ΑΝΤ1, για το αν είναι ενοχλημένος, για το αν προτίθεται να αποχωρήσει από το κανάλι, ή για το αν θα προσπεράσει τα φετινά τηλεοπτικά παρατράγουδα και προχωρήσει παρακάτω την συνεργασία τους…

Οσο για το τι λέει το ρεπορτάζ; Το ρεπορτάζ ,λοιπόν, λέει πως σαφέστατα και ο χαρισματικός Χρήστος δεν είναι ικανοποιημένος με όλα αυτά που έγιναν, σαφέστατα και δεν του αρέσει που κατά κάποιο τρόπο θα πρέπει μέχρι το τέλος της σεζόν να κάτσει στον τηλεοπτικό πάγκο του ΑΝΤ1 ,όμως, όπως κάνει πάντα, έτσι κι αυτή την φορά φέρεται να έχει αποφασίσει να μην κάνει βιαστικές κινήσεις, να προχωρήσει παρακάτω μετά απο ψύχραιμη και πάνω απ΄ όλα επαγγελματική σκέψη και να μην λειτουργήσει εν ΄θερμώ.

Το τι μέλλει γενέσθαι ,λοιπόν, τηλεοπτικά, ανάμεσα στον Χρήστο και στον ΑΝΤ1 θα κριθεί απο τα αλλεπάλληλα ραντεβού που έχει αυτή την εποχή ο παρουσιαστής με τους διοικητικούς του καναλιού. Ενα τέτοιο ραντεβού μάλιστα, πολύ σημαντικό, αναμένεται να έχει και αυτή την εβδομάδα, όπου εκτός απο τον γενικό διευθυντή προγράμματος Γιάννη Λάτσιο, πιθανότατα θα συναντηθεί και με τον νέο ισχυρό άνδρα του καναλιού Αλεξάντερ Χόλαντ.

Η προτεραιότητα του Χρήστου πάντως δεν είναι να εγκαταλείψει το συγκεκριμένο κανάλι, γιατί έχουν συνεργαστεί επιτυχημένα επί σειρά ετών και πιστεύει πως σίγουρα θα μπορέσουν να βρουν μία νέα τηλεοπτική φόρμουλα για να συνεχίσουν την συνεργασία τους. Και οι Αντεννικοί απο την πλευρά τους ,όμως, θα πρέπει να φροντίσουν να κρατήσουν στο δυναμικό τους τον Χρήστο, γιατί δεν μπορεί κανείς να αμφισβητήσει πως πρόκειται για έναν ταλαντούχο παρουσιαστή και οι ταλαντούχοι πραγματικά παρουσιαστές, λείπουν απο την ελληνική τηλεόραση. Αυτή είναι η μαύρη αλήθεια.

Το συμβόλαιο του Χρήστου με το κανάλι δε, λήγει στα τέλη Ιουνίου, ενώ μέχρι το τέλος του Δεκέμβρη του 2011, θα τον βλέπουμε οπωσδήποτε στην συχνότητα του ΑΝΤ1, λόγω των κληρώσεων του ΟΠΑΠ.

Τέλος, ο Χρήστος, έδωσε και μία ενδιαφέρουσα συνέντευξη χθες για όλα αυτά στο “Εθνος” ,αλλά και για άλλα πολλά, απο την οποία σας μεταφέρω και τα πιο ενδιαφέροντα αποσπάσματα :

Για το συμβόλαιο του: «Το πακέτο των συνεργασιών μου με το κανάλι του ΑΝΤ1 τελειώνει τον Ιούνιο. Είμαι ευχαριστημένος από τον ΑΝΤ1».

Για τις φήμες περί πρωινού: «Το σίγουρο είναι πως δεν έχω δεχτεί κάποια πρόταση. Άλλωστε υπάρχει πρωινή εκπομπή που είναι μία χαρά. Δεν θα δεχόμουν να κάνω πρωινό στην παρούσα φάση. Δεν ξέρω πως κυκλοφόρησε κάτι τέτοιο».

Για την αυλαία του ”Deal”: «Ξέραμε από την αρχή ότι θα γυριζόταν για 120 επεισόδια και πως μόνο αν είχε μεγάλη επιτυχία θα το συνεχίζαμε. Ο αντίπαλος μας τα “Μυστικά της Εδέμ” γνωρίζαμε από την αρχή ότι ήταν θηρίο. Είχαμε μία κρυφή ελπίδα, γιατί κάναμε μία αξιοπρεπή εκπομπή και πήγαμε καλά. Τα “Μυστικά της Εδέμ” αποδείχθηκαν ακλόνητα».

Για την αναβολή του ”Ταλέντου”:«Διαισθάνομαι ότι λόγω της οικονομικής κρίσης που τελικά μοιάζει με λαβύρινθο, το show πήρε παράταση για του χρόνου. Αν ήμουν στη θέση του καναλιού, αυτό θα έκανα. Πραγματικά, όμως δεν έχω συζητήσει ακόμα τίποτα με τον ΑΝΤ1 μέχρι στιγμής».


Read More

And More