Ραντεβού στην εκκλησία για γνωστό Έλληνα και τη σύντροφό του!

Είναι full in love και όλα δείχνουν πως θέλουν να επισημοποιήσουν τη σχέση τους! Ο λόγος για τον άσσο του ΠΑΟΚ Δημήτρη Πέλκα, ο οποίος έχει βρει τον έρωτα και ευτυχεί στο πλευρό της συντρόφου του, Εύης Δαρλοπούλου. Όπως διαβάζουμε στο δημοσίευμα της Realnews, ο μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ και ποδοσφαιριστής της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου είναι τρελά ερωτευμένος με την όμορφη Εύη τα τελευταία τέσσερα χρόνια. Η γνωριμία τους μάλιστα ήταν μοιραία…

Ο Δημήτρης πρωτοείδε την μυστηριώδη Θεσσαλονικιά στο κατάστημα που εκείνη δούλευε, όταν τον εξυπηρέτησε ως πωλήτρια. Η έλξη υπήρξε αμοιβαία και από εκείνη τη στιγμή οι δυο τους είναι αχώριστοι. Η μελαχρινή καλλονή δεν λείπει από τις κερκίδες του γηπέδου κάθε φορά που αγωνίζεται ο αγαπημένος της, ενώ τον υποστηρίζει σε κάθε απόφασή του.

Οι φίλοι του ποδοσφαιριστή έχουν να πουν μόνο καλά λόγια για την όμορφη Εύη, ενώ δηλώνουν κάτι παραπάνω από σίγουροι ότι σύντομα ο μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ θα βγάλει για λίγο τα ποδοσφαιρικά παπούτσια του για να φορέσει… τα γαμπριάτικα στο πλευρό της αγαπημένης του. Έπειτα από 4 χρόνια σχέσης το ζευγάρι φέρεται να αναζητεί την κατάλληλη περίοδο για να περάσει στην επόμενη φάση, δίνοντας ραντεβού στα σκαλιά της εκκλησίας.

Read More

And More