Ραντεβού στο Mexha για light μεξικάνικη κουζίνα και ακαταμάχητα cocktails

Το casual dining εστιατόριο στο Μαρούσι είναι η καλύτερη επιλογή για τα after work drinks αλλά και τα ραντεβού του weekend με την οικογένεια, τις φίλες ή την παρέα σου, μετά το shopping, το πιλάτες ή το beauté. 

Απολαυστικές μαργαρίτες και gourmet cocktails με λάτιν χαρακτήρα σε περιμένουν μαζί με τις ωραιότερες μεξικάνικες νοστιμιές σε ένα εστιατόριο που μοιάζει με τροπικό κήπο. Σε έναν κομψό design χώρο, με μια μικρή ζούγκλα από φυτά να αιωρούνται πάνω από τα τραπέζια και με μια παλέτα βασισμένη στο μοβ που σε χαλαρώνει, το Mexha αποτελεί την ωραιότερη επιλογή για λαχταριστό έθνικ φαγητό που γίνεται οικείο, νόστιμο και light χάρη στη σωστή επιλογή και χρήση των ελληνικών ποιοτικών υλικών στην κουζίνα του, αλλά και το πάντρεμα της μεξικάνικης με τη μεσογειακή κουζίνα.

Με τους έξυπνους τρόπους μιας ελαφριάς μαγειρικής που έχει καθιερώσει στην κουζίνα του ο Χάρης Βέντης, ο οποίος άφησε την ιατρική για να ακολουθήσει το πάθος του για τη γαστρονομία, το menu του Mexha γίνεται προσιτό σε όλους: σε όσους δεν θέλουν ούτε να χαλάσουν τη σιλουέτα τους αλλά ούτε και να στερηθούν τις φοβερές νοστιμιές που βλέπουν account των foodies που ακολουθούν στο Instagram, αλλά και σε όλους εκείνους που θέλουν να φάνε έθνικ φαγητά αλλά φοβούνται μην τους πέσουν βαριά. Εδώ τρως άφοβα και απολαμβάνεις μια mexican inspired κουζίνα που την ερωτεύεσαι.

Το Mexha, λόγω στο ιδανικό του location, είναι εύκολα προσβάσιμο από παντού. Το εστιατόριο πλάι στο κτίριο του ΟΤΕ, εκεί όπου η Αγίου Κωνσταντίνου συναντιέται με Λεωφόρο Κηφισίας.

Μια ανάσα από τόσο από τα μεγαλύτερα malls της Αθήνας, όσο και από την Κηφισιά, το δημοφιλές μεξικάνικο έχει γίνει στέκι και ιδανικός προορισμός για φαγητό μετά το shopping ή το  το beauté με τις φίλες, αλλά και για τα after work drinks, αφού όλοι έρχονται εδώ από τα πολλά γραφεία που υπάρχουν στην ευρύτερη περιοχή, για lunch breaks, casual dinners, επιχειρηματικά ραντεβού. Ταυτόχρονα, το γεγονός ότι το Mexha απέχει ελάχιστα από το Δαχτυλίδι και την Αττική Οδό, είναι η ιδανική επιλογή για τις εξόδους όλης της οικογένειας, αφού εδώ μικροί και μεγάλοι θα βρουν τα πιο νόστιμα πιάτα που θα τους ικανοποιήσουν σε ένα μοντέρνο και χαλαρό περιβάλλον. 

Νόστιμα πιάτα ιδανικά για sharing και έξυπνο: Η τέλεια σχέση ποιότητας-τιμής-ατμόσφαιρας

Το έξυπνο μενού που έχει Mexha, καλύπτει όλα τα γούστα, γι’ αυτό και το casual dining εστιατόριο έχει γίνει τόσο δημοφιλές: Στην κάρτα του θα βρείτε από γευστικά finger food όπως τα ακαταμάχητα tacos και δημοφιλή ορεκτικά όπως το θρυλικό Chimichanga, ένα deep frying Tex-Mex διάσημο πιάτο που αποτελείται από ένα τραγανό παναρισμένο burrito που στην καρδιά του έχει μια ακαταμάχητη γέμιση από τρυφερό ξεψαχνισμένο μοσχαράκι, αλλά και το Choriqueso, μια φοβερή κρέμα τυριού με φρέσκο chorizo και κόλιαντρο, οι τριπλομαγειρεμένες patatas bravas με την απολαυστική κρούστα μπαχαρικών ή τα εθιστικά nacho bowl με chilli con carne γουακαμόλε, pico de gallo, sour cream, κόκκινα φασόλια και κρέμα τσένταρ, μέχρι ολόφρεσκες σαλάτες και κυρίως πιάτα με πλούσια γεύση, όπως μια νέα παέγια που έχει γίνει best seller, τα ζουμερά fajitas, τα διάσημα burritos, αλλά και ένα καταπληκτικό streak fajitas, μια χορταστική δηλαδή σπαλομπριζόλα με πιπεριές και τορτίγιες σίτου.

Η καλή σχέση ποιότητας-τιμής, η ευγένεια, το άμεσο service, η ωραία ατμόσφαιρα, το μοντέρνο design που δεν αναμασά τα βαρετά μεξικάνικα κλισέ, μα πάνω απ΄ όλα η χαρακτηριστική πλούσια γεύση, είναι όλα αυτά που σε κάνουν να θες να έρθεις εδώ ξανά. Παράλληλα, τo ενημερωμένο και εντυπωσιακό μπαρ που προσφέρει γευστικά κοκτέιλ, τα οποία έχουν μια gourmet, ψαγμένη φιλοσοφία και φτιάχνονται με ποιοτικά ποτά αλλά και με χειροποίητες πινελιές που φτιάχνονται επί τούτου στην κουζίνα, αποτελεί τον άλλο πόλο έλξης που προσελκύει το κοινό στο Mexha. Η μουσική είναι τόσο δυνατά όσο χρειάζεται για να γίνει κέφι, αλλά τόσο χαμηλά ώστε να μπορείς να απολαμβάνεις το φαγητό και το ποτό σου, συνομιλώντας άνετα με τους φίλους, την οικογένεια ή τους συνεργάτες σου.

Ιnfo:Mexha, Αγίου Κωνσταντίνου 56, Μαρούσι, τηλ. 2160017188
facebook.com/MexhaRestaurant | instagram.com/mexharestaurant