Ραχήλ Μακρή: Είδε με τον σύζυγό της, την “Ελενίτσα” και τον “Αντωνάκη”… να παίρνουν χρώμα

Ο θρυλικός “Αντωνάκης” και η “Ελενίτσα” του, πήραν χρώμα και το βράδυ της Τρίτης έγινε στα Village Cinemas η πρώτη προβολή της έγχρωμης εκδοχής της ταινίας “Η δε γυνή να φοβείται τον άνδρα”. Το ασπρόμαυρο έργο των Καραγιάννης – Καρατζόπουλος άλλαξε και οι πρωταγωνιστές της ταινίας μαζί με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα βρέθηκαν εκεί για να το δουν.

Ανάμεσά τους και η Ραχήλ Μακρή. Με γκρι κουστούμι και γαλάζιο πουκάμισο η πρώην βουλευτής βρέθηκε με τον σύζυγό της Ανδρέα Τσέκενη στο κινηματογράφο και απόλαυσαν την ταινία. Το ζευγάρι που έχει εξοικειωθεί πια με τους φωτογράφους -οι ίδιοι δεν έχουν πρόβλημα να ανεβάζουν και κοινές φωτογραφίες τους στα social media- φωτογραφήθηκαν πλάι πλάι, πριν μπουν στην αίθουσα. Κάθισαν σε διπλανές θέσεις και χαλάρωσαν μετά από μια κουραστική μέρα.

Αν και οι δυο τους λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, αλλά και των παιδιών δεν κάνουν πολλές επίσημες εξόδους, αυτήν τη φορά τους πετύχαμε μαζί, ενώ και πριν λίγες εβδομάδες είχαν διασκεδάσει με φίλους σε γνωστή μουσική σκηνή!

Δες φωτογραφίες από την έξοδό τους στον κινηματογράφο:

Read More

And More