Ραχήλ Μακρή: «Η Μπεκατώρου δεν αναγνωρίζεται πλέον από τις πλαστικές»

Ραχήλ Μακρή: «Η Μπεκατώρου δεν αναγνωρίζεται πλέον από τις πλαστικές» | tlife.gr

Συνεχίζεται η κόντρα ανάμεσα στην Μαρία Μπεκατώρου και την πολιτικό που ξεκίνησε ένα χρόνο πριν κι αιτία ήταν οι δηλώσεις της Ραχήλ Μακρή για την Ελένη Μενεγάκη.

Στην άλλοτε εκπομπή του Mega «Καλημερούδια», είχε αναφέρει πως δεν παρακολουθεί την «βασίλισσα» της μεσημεριανής ζώνης κυρίως λόγω ηλικίας: «Δεν την βλέπω την Ελένη Μενεγάκη, αν και τη συμπαθώ γιατί την έβλεπα μικρή, την έβλεπε η γιαγιά μου πολύ. Αλλά μιλάω για αιώνες πριν, χωρίς να θέλω να πω για τις ηλικίες γιατί ήταν πολύ νέα στο ξεκίνημά της.»

Η Μαρία Μπεκατώρου, τοτε σχολίασε, μέσα από την εκπομπή της, τις δηλώσεις της και δεν μίλησε με τόσο κολακευτικά σχόλια για την πολιτικό, καθώς είπε: «Τώρα θα μιλήσω! Η Ραχήλ Μακρή, με συμφέρει που δεν είναι στη Βουλή γι’ αυτό μιλάω,που το μάτι αυτό έχει πέσει και χρειάζεται κάποια βλεφαροπλαστική, τολμά και μιλά για την Ελένη Μενεγάκη; Πόσο χρονών είναι η Ραχήλ Μακρή; Την έβλεπε τη Μενεγάκη με τη γιαγιά της; Μα είναι δυνατόν; Το έκανε επίτηδες νομίζω.»

Η απάντηση της πολιτικού δόθηκε σήμερα μέσα από την εκπομπή «La BiriBiri». Σε ερώτηση για το περιστατικό, απάντησε η Ραχήλ Μακρή: «Προφανώς το γνωρίζει από τον εαυτό της γιατί δεν αναγνωρίζεται πλέον από τις πλαστικές που έκανε. Είναι πάρα πολύ κακό να μη θυμάσαι από πού έχεις ξεκινήσει, της δόθηκε η ευκαιρία και τώρα νομίζει κι αυτή πως είναι μεγάλη παρουσιάστρια.»

READ more