Ραχήλ Μακρή: Η πρώτη της ανάρτηση μετά το τροχαίο ατύχημα

Όπως σε ενημέρωσε πρώτο το TLIFE, η Ραχήλ Μακρή είχε σήμερα το πρωί ένα ατύχημα με το αυτοκίνητο, καθώς πήγαινε στις πρόβες της για το Just The 2 Of us. Η γνωστή πολιτικός παρά το σάλο που έγινε με τη συμμετοχή της στο show τραγουδιού, ξεκίνησε κανονικά το πρωί της Δευτέρας για να βρεθεί στις πρόβες της μαζί με τον Ηλία Βρεττό. (Διάβασε εδώ όσα έγιναν)

Η Ραχήλ Μακρή ξεκίνησε με το αυτοκίνητό της για να πάει στον Γέρακα προκειμένου να κάνει πρόβα για το live show του Σαββάτου. Στο δρόμο όμως η διαγωνιζόμενη του J2US, είχε τροχαίο ατύχημα και χτύπησε αρκετά το αριστερό της πόδι, με συνέπεια να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

Λίγες ώρες μετά, σε ανάρτησή της στο Twitter, ευχαριστεί τους πάντες για το ενδιαφέρον που έδειξαν για την κατάσταση της υγείας της και δεν παρέλειψε να επισημάνει ότι παρά το τροχαίο συνεχίζει κανονικά.

 

«Ευχαριστώ τους φίλους μου για το ενδιαφέρον τους μετά το τροχαίο. Δεν έχω σπάσει τίποτα . Δόξα τον Ιησού Χριστό είμαι καλά. Συνεχίζω κανονικά», γράφει χαρακτηριστικά στην ανάρτησή της.

Read More

And More