Ραχήλ Μακρή στο Όλα Ξεκόλλα: “Αγαπώ τους Έλληνες αλλά δεν μπορώ την κομματίλα και τα πρόβατα”

“Εγώ αποκλείεται να πάω στη Νέα Δημοκρατία γιατί αγαπώ τους Έλληνες αλλά δεν μπορώ την κομματίλα και τα πρόβατα”, αποκάλυψε η Ραχήλ Μακρή μιλώντας στον Θέμο Αναστασιάδη και την εκπομπή “Όλα Ξεκούλλα”. Η πρώην βουλευτής μίλησε ανοιχτά για την αποχώρησή της από την Πλεύση Ελευθερίας και τις σχέσεις της με την Ζωή Κωνσταντοπούλου.

“Η Ζωή με κάλεσε και ζήτησε τη βοήθειά μου αλλά στην πορεία αποδείχθηκε ότι είχε άλλες σκέψεις από τις δικές μου για το νέο φορέα που πρέπει να δημιουργηθεί. Είναι μια μονοπρόσωπη ΕΠΕ και όχι ένα κόμμα. Οραματίζομαι ένα κόμμα που θα μπορούσε να στεγάσει πολιτικά όσους σιχαίνονται τα υπάρχοντα κόμματα”, είπε χαρακτηριστικά η Ραχήλ Μακρή.

Και άφησε υπονοούμενα για τη δημοσκοπική καταγραφή της Πλεύσης Ελευθερίας λέγοντας ότι “κι εγώ αν είχα τη μαμά μέσα στα μίντια θα έπαιρνα διψήφια ποσοστά στις δημοσκοπήσεις. Εγώ είμαι η Μακρή η κόρη του εργάτη. Πάντα έτσι συμβαίνει με τους Παπανδρέου και τους Καραμανλήδες και τους Μητσοτάκηδες. Μόνο ο Τσίπρας μας ξέφυγε αλλά αποδείχθηκε λύκος κάτω από την προβιά που φόραγε”.

Και συμπλήρωσε: “Η Ζωή ευελπιστεί ότι θα εκλεγεί επειδή θα τη βγάλουν στα μέσα ενημέρωσης. Εγώ είμαι ένας άνθρωπος που ασκεί πολιτική και ασκεί αντιπολίτευση και είμαι κινηματικός άνθρωπος. Πρέπει να πάμε στην κοινωνία να την ενημερώσουμε. Η Ζωή πιστεύει ότι πρέπει να γίνει περιοδεία σε όλη την Ελλάδα αλλά μετά τις πρώτες δύο φορές δεν της άρεσε πια αυτό και ήθελε συναυλίες και καλλιτεχνικά δρώμενα”.

Τέλος, ανακοίνωσε ότι η ίδια δημιουργεί “μια πολιτική κίνηση αλλά όχι κόμμα, μια διακήρυξη που θα συνυπογράψουν κυρίως νέοι άνθρωποι. Τα κόμματα είναι πολιτικοί φορείς που θέλουν χρήματα, συμφέροντα, χορηγούς. Όλα αυτά που βλέπετε δεν δημιουργήθηκαν τυχαία”, είπε η πρώην βουλευτής.

Read More

And More