REC: Ένα story έκπληξη και μια αναπάντεχη σκηνοθετική συνεργασία στο νέο τους video clip

“Μείνε” μάς τραγουδούν οι Rec μέσα από τη νέα τους επιτυχία. Το αγαπημένο συγκρότημα ολοκλήρωσε ήδη και τα γυρίσματα του video clip για το κομμάτι που υπογράφει τη μουσική ο Άρης Λουμάκης και τους στίχους ο ίδιος μαζί με την Αγγελική Μακρυνιώτη.

Το video clip του “Μείνε” έχει ένα story έκπληξη και μια αναπάντεχη σκηνοθετική συνεργασία και το TLIFE σου εξασφάλισε backstage φωτογραφίες.

Σκηνοθέτης ο Γιάννης Μιχελόπουλος, ο πιο ταλαντούχος σκηνοθέτης της γενιάς του, υπήρξε η προσωπική επιλογή του Άρη Λουμάκη των REC, ο οποίος ανέλαβε για πρώτη φορά την παραγωγή του video clip.

Παρόλο που το αγαπημένο συγκρότημα και η ομάδα του δεν θέλουν να μας χαλάσουν την “έκπληξη” αποκαλύπτοντας μας την ιστορία ή το concept του clip αλλά μέσα από την φωτογραφική ματιά του Λεωνίδα Μιχελόπουλου παίρνουμε μία γεύση.

Οι θαυμαστές των REC μπορούν να απολαύσουν το νέο video clip 12 ώρες νωρίτερα (από την ερχόμενη Τετάρτη το βράδυ) κάνοντας subscribe στο επίσημο κανάλι τους στο YouTube (recbandtv) καθώς θα είναι διαθέσιμο μόνο για εγγεγραμμένους χρήστες!

Το τραγούδι θα κυκλοφορήσει από την δισκογραφική τους εταιρία Feelgood Records στα τέλη Φεβρουαρίου!

Φωτογραφίες: Λεωνίδας Μιχελόπουλος

Ετικέτες

Read More

And More