Reese Witherspoon: Reunion με τις συμπρωταγωνίστριές της στο blockbuster “Cruel Intentions”! Πόσο τις άλλαξε ο χρόνος;

Η Reese Witherspoon μαζί με τις Selma Blair και Sarah Michel Gellar ήταν οι πρωταγωνίστριες της αμφιλεγόμενης ταινίας Cruel Intentions που έκανε αίσθηση με τις προκλητικές σκηνές της το 1999 που γυρίστηκε. Έκανε επίσης αίσθηση και στα ταμεία των κινηματογράφων αφού παρά τις μέτριες κριτικές έκοψε εκατομμύρια δολάρια σε εισιτήρια και απογείωσε την καριέρα των πρωταγωνιστριών.

16 χρόνια μετά η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός συναντήθηκε με τις δύο συναδέλφους της για ένα girl’s night out που θα τους μείνει αξέχαστο. Οι τρεις τους βρέθηκαν για να παρακολουθήσουν όλες μαζί την παρωδία της ταινίας που ανεβαίνει με τη μορφή του μιούζικαλ στο Los Angeles.

Best girls night of the year!!! #cruelintentions

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Reese Witherspoon (@reesewitherspoon) στις


Οι τρεις τους είναι πια μητέρες και καταξιωμένες ηθοποιοί ενώ παρά την εμφανή διαφορά στα πιο ώριμα πια πρόσωπά τους, παραμένουν το ίδιο γοητευτικές και σήμερα. Η Reese Witherspoon ενθουσιασμένη μοιράστηκε τις φωτογραφίες τους στα social media σχολιάζοντας πως αυτό είναι το καλύτερο βράδυ για κορίτσια της χρονιάς για εκείνη.


Ο Ryan Philippe και οι τρεις ηθοποιοί σε αφίσα της ταινίας.

Τις τρεις συναδέλφους εντόπισε και ο φωτογραφικός φακός των paparazzi καθώς έφευγαν από τον πολυχώρο όπου παρουσιάζεται η παρωδία του δράματος των 90’s.


Η Sarah Michel Gellar και η Selma Blair δεν σταματούσαν να συζητούν λεπτό!

Την ίδια χρονιά με την κυκλοφορία της ταινίας η Reese Witherspoon, εκτός απο τις ισχυρές φιλίες που απέκτησε με τις συμπρωταγωνίστριές της, παντρεύτηκε και τον πρωταγωνιστή της, Ryan Phillippe.

Ίσως λοιπόν να μην είναι τυχαίο που αυτή είναι η δεύτερη φορά που παρακολούθησε αυτό το μιούζικαλ. Μάλλον η ταινία σημαίνει πολλά για εκείνη αφού είχε παρακολουθήσει το μιούζικαλ και τον προηγούμενο μήνα, όπως άλλωστε και ο πρώην σύζυγός της Ryan Phillippe.

Read More

And More