Ρεγγίνα Μακέδου: Η λευχαιμία έκανε υποτροπή, έξι μήνες μετά το DWTS – Η συγκινητική ανάρτηση

Υποτροπή έκανε η λευχαιμία στη Ρεγγίνα Μακέδου, όπως γνωστοποίησε η ίδια μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram.

Το κορίτσι που έγινε γνωστό για την αισιοδοξία της όταν πάλευε με την ασθένια και, κατόπιν, από τη συμμετοχή της στο φετινό Dancing with the Stars, με ένα post στον λογαριασμό της, αποκάλυψε πως η λευχαιμία της χτύπησε ξανά την πόρτα.

Και πάλι, όμως, η Ρεγγίνα Μακέδου έχει θετική σκέψη.

«Λίγες μέρες πριν μπω έπαιζα με τα κύματα…. Και ήρθε φουρτούνα τελικά!!! αι υπάρχει υποτροπή. Ναι με τους γιατρούς μου θα κάνουμε ότι είναι απαραίτητο.
Ναι εννοείται δεν τα παρατάμε για κανένα λόγο. Αλλά να θυμάστε ότι είναι ανθρώπινο και να ξεσπάς και να κλαις και να θυμώνεις αρκεί να επιστρέφεις στην αισιόδοξη πλευρά πάντα το έλεγα!! Κανείς μας δεν είναι ρομπότ ούτε εγώ! Όλα θέλουν τον χρόνο τους και όλα θα πάνε καλά!!

Διάβασε εδώ την ιστορία ζωής της Ρεγγίνας Μακέδου

Σας υπερευχαριστώ για όλα τα όμορφα μηνύματα !!!! Γίνετε δότες μυελού των οστών σήμερα!!!! Το λέω ασταμάτητα και κοίτα να δεις η ζωή μου εξαρτάται από κάποιον άλλον. Χαρίστε ζωή σε μας που το χρειαζόμαστε» έγραψε χαρακτηριστικά.

Δες την ανάρτηση που έκανε η Ρεγγίνα Μακέδου:

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Regina Makedou (@regina_makedou)

Σε μία από τις τελευταίες συνεντεύξεις της στο Open, η Ρεγγίνα Μακέδου είχε εξομολογηθεί:

«Έκλαψα, προσπαθούσα να κρατήσω βέβαια και κάποιες ισορροπίες για τους γονείς και την οικογένειά μου, αλλά μέσα μου σκοτείνιασα πολύ. Μερικές ημέρες ήταν δύσκολο να σηκωθώ από το κρεβάτι και να πάω στην τουαλέτα. Που ήταν ένα βήμα κυριολεκτικά. Παρόλα αυτά έλεγα πως την ημέρα που δε θα σηκωθώ θα με έχει κερδίσει αυτό».

Read More

And More