Ρεγγίνα Μακέδου: Η οργισμένη ανάρτησή της μετά τις δηλώσεις του Πνευματικού – «Είμαι αηδιασμένη»

Η Ρεγγίνα Μακέδου έδωσε τη δική της μάχη με τη λευχαιμία και αρκετά συχνά κάνει αναρτήσεις στα social media για τη σοβαρή περιπέτεια που πέρασε με την υγεία της. 

Μετά τις δηλώσεις του υποψήφιου, με τη ΝΔ, βουλευτή Σπύρου Πνευματικού για τους καρκινοπαθείς, η Ρεγγίνα Μακέδου δημοσίευσε ένα βίντεο στο TikTok με το οποίο ζητούσε απαντήσεις από τον Κυριάκο Μητσοτάκη για το ποιος αποφασίζει ότι πρέπει να τραβήξει γραμμή.

«Θα τον ξηλώσετε από τα ψηφοδέλτιά σας; Ποιος θα αποφασίσει ότι μπορεί να τραβήξει τη γραμμή; Εμένα οι γιατροί μου με τραβούσαν από το θάνατο κάθε μέρα ακόμα και όταν εγώ πίστευα ότι φεύγω. Έχω τόσα νεύρα, είμαι αηδιασμένη. Ποιος είναι ο κ. Πνευματικός που νομίζει ότι είναι Θεός;» ξέσπασε η ταλαντούχα χορεύτρια.

Η απόφαση για τον Κυριάκο Μητσοτάκη ήταν μονόδρομος και ο Σπύρος Πνευματικός τέθηκε εκτός ψηφοδελτίου, ενόψει των εκλογών της 25ης Ιουνίου. Ο ίδιος ο κ. Πνευματικός μετά από τηλεφώνημα που δέχθηκε χθες από τον γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής Παύλο Μαρινάκη αναγκάστηκε να ανασκευάσει και να ζητήσει συγνώμη αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό.

Δες το βίντεο από το Live News:

 

Μάλιστα, η Ρεγγίνα Μακέδου αποκάλυψε πως της τηλεφώνησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης για να της πει ότι λυπάται που τόσοι άνθρωποι με καρκίνο, ένιωσαν άσχημα.

«Δεν θα το πίστευα ποτέ!!!!! Εκτός Βουλής και εκτός ψηφοδελτίου ο κ. Πνευματικός και πριν 5 λεπτά μιλούσα στο τηλέφωνο με τον ίδιο τον κ. Μητσοτάκη ο οποίος μου είπε ότι είναι κάθετα αντιθέτως σε τέτοιες δηλώσεις, ότι είδε το βίντεο μου και ότι λυπάται που τόσοι άνθρωποι με καρκίνο ένιωσαν άσχημα! Μέσω του Win Cancer έγινε η επικοινωνία και ναι είναι ένα βήμα να μας ακούν οι πολιτικοί» έγραψε η χορεύτρια.

Read More

And More