Ρεγγίνα Μακέδου: Ξύρισε τα μαλλιά της και στέλνει ένα πολύ δυνατό μήνυμα

Η Ρεγγίνα Μακέδου μπορεί να περνάει μια δύσκολη περιπέτεια με την υγεία της, ωστόσο παραμένει αισιόδοξη και δεν το βάζει ποτέ κάτω. Όπως εξομολογήθηκε η ίδια πριν λίγες εβδομάδες, η λευχαιμία της «χτύπησε» ξανά την πόρτα, καθώς υπήρξε υποτροπή και μάλιστα πρόκειται να προχωρήσει σε μεταμόσχευση μυελού των οστών, με τον συμβατό δότη να έχει ήδη βρεθεί.

Το μεσημέρι της Παρασκευής, η Ρεγγίνα Μακέδου δίδαξε μαθήματα θάρρους και δύναμης, δείχνοντας μας με ένα βίντεο στα social media ότι ξύρισε τα μαλλιά της, πριν πέσουν μόνα τους από τις θεραπείες. 

«Ήρθε η μέρα που πολλές από εμάς δεν θέλουμε… Η μέρα που τα μαλλιά πρέπει να φύγουν… και αν δεν το κανεις εσύ θα σου μείνουν στα χέρια… Ε και ;;;; Τρίχες…. Το χάρηκα τη πρώτη φορά…. Το χάρηκα και τώρα! Η δύναμη είναι μέσα μας! Η ομορφιά είναι στην ψυχή και στο χαμόγελο μας! Η θηλυκότητα δεν δεν προσδιορίζεται από το μάκρος των μαλλιών σου!! Η μάχη που Δίνω και δίνεις είναι μεγάλη και τα μαλλιά δεν είναι λόγος να νιώθεις άσχημα!

Είσαι υπέροχη/ος να το θυμάσαι και να χαμογελάς!! Δώστε αίμα και αιμοπετάλια και εγώ από βδομάδα θα τα χρειαστώ! Γίνετε δότες μυελού των οστών… ένας από εσάς θα σώσει εμένα… Σας ευχαριστώ!» έγραψε η Ρεγγίνα Μακέδου στο Instagram, στέλνοντας ένα πολύ δυνατό μήνυμα.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Regina Makedou (@regina_makedou)

 

Read More

And More