Ρεγγίνα Μακέδου: Το νέο μήνυμα μετά τις επιπλοκές της μεταμόσχευσής – «Ο ψυχολόγος δεν είναι ντροπή είναι ανάγκη»

Εδώ και αρκετούς μήνες η Ρεγγίνα Μακέδου δίνει τη δική της μάχη ενάντια στη λευχαιμία.

Η ίδια μετά την μεταμόσχευση που έκανε ήρθε αντιμέτωπη με κάποιες επιπλοκές οι οποίες επιβάρυναν ακόμα περισσότερο την κατάστασή της με αποτέλεσμα ο οργανισμός της να έχει εξασθενίσει σημαντικά και να νιώθει πολύ αδύναμη ώστε να κάνει και τα πιο απλά πράγματα.

Ωστόσο, η Ρεγγίνα Μακέδου δεν το βάζει ποτέ κάτω και καθημερνά, μέσα από τα social media μοιράζεται συχνά λεπτομέρειες για το πως αντιμετωπίζει η ίδια την κατάσταση και τις καθημερινές μάχες που δίνει προσπαθώντας να περάσει τα δικά της μηνύματα αισιοδοξίας.

Το μεσημέρι της Τετάρτης 2/11 η Ρεγγίνα Μακέδου ανήρτησε ένα στιγμιότυπο στο οποίο τη βλέπουμε να ποζάρει πιο χαρούμενη από ποτέ και το συνόδευσε με ένα μακροσκελές μήνυμα, όπου επισημαίνει τη σημασία του ψυχολόγου στη ζωή και την ανάγκη για χαμόγελα.

«Εκεί που όλα μοιάζουν κάπως περίεργα κάπως δύσκολα, κάπως απροσπέλαστα… Γύρνα με τσαχπινιά, χαμογέλα και πες πάμε… πάμε για όσο χρειαστεί… Το ψυχολογικό κομμάτι των ασθενών που νοσούν η αναρρώνουν από οποιοδήποτε μορφή καρκίνου είναι ένα μονοπάτι στρωμένο με αγκάθια… θέλει δουλειά, υπομονή και αποδοχή!!!

Ο ψυχολόγος δεν είναι ντροπή είναι ανάγκη να το θυμάσαι… η αγάπη για εσένα δεν είναι εγωισμός είναι ανάγκη! Το χαμόγελο δεν είναι τρέλα και δύναμη είναι ανάγκη είναι μέρος της ίασης… Γύρνα λοιπόν με τσαχπινιά και χαμογέλα στην μαυρίλα…γέμισε τον τόπο χρώματα», έγραψε χαρακτηριστικά η Ρεγγίνα Μακέδου.

Read More

And More