Ρεμπέκα Λος: Η «πέτρα του σκανδάλου» στον γάμο του Ντέιβιντ και της Βικτόρια Μπέκαμ – Που βρίσκεται και τι κάνει σήμερα

Στο επίκεντρο για την προσωπική τους ζωή βρέθηκαν ο Ντέιβιντ και η Βικτόρια Μπέκαμ, με αφορμή το ντοκιμαντέρ του Netflix, με τίτλο «Beckham». Το εν λόγω ντοκιμαντέρ σχετίζεται με τη ζωή του ποδοσφαιριστή από την παιδική του ηλικία μέχρι τον τελευταίο του ρόλο ως συνιδιοκτήτης της αμερικανικής ομάδας Inter Miami.

Σε μια ειλικρινή συνέντευξη στο τέταρτο και τελευταίο επεισόδιο του ντοκιμαντέρ, η Βικτόρια Μπέκαμ φαίνεται να συγκρατεί τα δάκρυά της όταν δέχεται ερώτηση για τα δημοσιεύματα του παρελθόντος που ήθελαν τον άντρα της να έχει σχέση με την «πέτρα του σκανδάλου», Ρεμπέκα Λος. 

 

Όλα δείχνουν ότι η Ρεμπέκα Λος ήταν το τρίτο πρόσωπο στον γάμο του Ντέιβιντ Μπέκαμ και δέχθηκε τόσο μίσος, την ώρα που ο πρώην ποδοσφαιριστής και η Βικτόρια Μπέκαμ «δυνάμωναν» το όνομά τους και δημιούργησαν ένα πλούσιο brand, κάνοντας μέχρι και ντοκιμαντέρ στο Netflix.

Ποια είναι η Ρεμπέκα Λος

Η κόρη του Ολλανδού διπλωμάτη, Leendert Willem Alberto Loos Bartholdi και της Αγγλίδας συζύγου του Elizabeth, εκπαιδεύτηκε στο Runnymede College, ένα αποκλειστικά αγγλικό σχολείο κοντά στη Μαδρίτη.

Αργότερα, εργάστηκε στον τραπεζικό τομέα προτού ασχοληθεί με τις δημόσιες σχέσεις, εντασσόμενη στο γραφείο της παγκόσμιας εταιρείας διαχείρισης SFX στη Μαδρίτη.

Όταν ο τότε 28χρονος Ντέιβιντ Μπέκαμ μετακόμισε από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στη Ρεάλ Μαδρίτης το καλοκαίρι του 2003, η τότε 26χρονη Ρεμπέκα Λος διορίστηκε βοηθός του και ανέλαβε να βοηθήσει τους Μπέκαμ να εγκατασταθούν στην πόλη.

Ήταν μια μοναχική περίοδος για τον γνωστό πρώην ποδοσφαιριστή, καθώς ήταν αρκετά μακριά από την σύζυγό τους και τα παιδιά τους.

Οι πρώτες φήμες δεν άργησαν να ξεκινήσουν και αφορμή στάθηκε μια φωτογραφία τους σε νυχτερινό κέντρο. Μόλις κυκλοφόρησαν τα πρώτα δημοσιεύματα, η Ρεμπέκα Λος μετακινήθηκε από την εταιρεία διαχείρισης σε πιο χαμηλόβαθμα καθήκοντα.

Οι λεπτομέρειες της υποτιθέμενης σχέσης – που ειπώθηκε έμμεσα μέσω ενός «φίλου» – ανέφεραν ότι ο Ντέιβιντ Μπέκαμ ήταν «πληγωμένος» από το γεγονός ότι η Βικτόρια επικεντρωνόταν περισσότερο στην καριέρα της στη δισκογραφία παρά στον ίδιο.

Η «τετράμηνη σχέση» και ο «χωρισμός»

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ποδοσφαιριστής είχε φιλήσει για πρώτη φορά τη Λος αφού έπαιξε ένα παιχνίδι «Θάρρος ή Αλήθεια» σε εστιατόριο, πριν την πάει σε ένα νυχτερινό κέντρο και στη συνέχει πήγε στη σουίτα του σε πολυτελές ξενοδοχείο της πόλης.

Η υποτιθέμενη τετράμηνη σχέση είχε πλέον δημοσιοποιηθεί. Η Ρεμπέκα Λος εκείνη την περίοδο κατηγορήθηκε ότι φλέρταρε και με άλλους αστέρες. Είχε κλειστεί στην έπαυλη των γονιών της στη Μαδρίτη και περιέγραφε τη δοκιμασία ως «δέκα μήνες της ζωής μου που με σημάδεψαν για το υπόλοιπο της ζωής μου».

Η οικογένεια Μπέκαμ δεν απάντησε άμεσα στις δηλώσεις της Ρεμπέκα Λος, ο Ντέιβιντ όμως, περιέγραφε τον εαυτό του ως «πολύ ευτυχισμένο παντρεμένο» και η Βικτόρια φέρεται να είχε πει σε έναν οικογενειακό φίλο ότι η Ρεμπέκα ήταν μια «ψεύτρα αγελάδα».

Η Ρεμπέκα Λος μετακόμισε στο Λονδίνο για να κυνηγήσει τα φώτα της δημοσιότητας, αλλά αρνήθηκε ότι πήρε ένα τεράστιο ποσό: «Δεν πληρώθηκα ούτε τα μισά από αυτά που αναφέρουν οι άνθρωποι. Δεν μπορώ να αγοράσω μια έπαυλη και να βάλω τα πόδια μου για το υπόλοιπο της ζωής μου. Οι άνθρωποι υποθέτουν ότι η προσοχή ήταν κάτι που λαχταρούσα, αλλά δεν ήταν».

Η ζωής της σήμερα

Σήμερα, η Ρεμπέκα Λος είναι 46 χρονών, εκπαιδεύτρια γιόγκα και ζει απομονωμένη στα νορβηγικά βουνά με τον γιατρό σύζυγό της και τα δύο τους παιδιά.

Το 2008, κάνοντας πεζοπορία στην Αρκτική για ένα ακόμη τηλεοπτικό ριάλιτι, την ολλανδική εκδοχή του «71 Degrees North», γνώρισε τον Νορβηγό Σβεν Σκάγια, γιατρό της εκπομπής. Έτσι, το 2009 μετακόμισε στη Νορβηγία με τον Σβεν. Εκείνο τον Ιούλιο γέννησε τον γιο τους, Μάγκνους.

Το 2012 απέκτησε τον δεύτερο γιο της, Λίαμ, περιγράφοντας τη μητρότητα ως «το καλύτερο πράγμα που έχει συμβεί ποτέ», και παντρεύτηκε τον Σβεν, ο οποίος ήταν «100% ο άντρας των ονείρων μου».

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη REBECCA LOOS (@rebeccaloosofficial)

Πρόκειται για μια μεγάλη αλλαγή στη ζωή της, καθώς εμφανίζεται σπάνια στον Τύπο ενώ οι αναρτήσεις της στο Instagram αποτυπώνουν ειδυλλιακές εικόνες περιπάτων και υδρομασάζ.

Ωστόσο, τα σημάδια, ίσως, είναι βαθιά. Η ίδια δήλωσε ότι «αλλοιώθηκε» από το σκάνδαλο και ότι «χρησιμοποιήθηκε για την τηλεθέαση και τη δημοσιότητα». Υπέφερε από κατάθλιψη και δήλωσε ότι θα έχει πάντα αυτή την ετικέτα – ότι είναι το κορίτσι που ισχυρίστηκε ότι είχε σχέση με τον Μπέκαμ.

«Ξέρω ότι κάποιοι άνθρωποι θα πιστεύουν πάντα ότι είμαι ένα απαίσιο άτομο. Μερικές φορές παίρνεις αποφάσεις που αν κοιτάξεις πίσω, θα τις άλλαζες. Αλλά δεν μπορώ να αλλάξω τα πράγματα, οπότε τα αντιμετωπίζω όσο καλύτερα μπορώ».

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη REBECCA LOOS (@rebeccaloosofficial)

Read More

And More