Ρένια Λουιζίδου: Αυτός είναι ο λόγος που δεν έχει λογαριασμούς στα social media

Με αφορμή την παράσταση “Sexy Laundry” στην οποία πρωταγωνιστεί με τον Σπύρο Παπαδόπουλο, η Ρένια Λουιζίδου μίλησε στην εκπομπή “Πάμε Δανάη” και τη Δανάη Μπάρκα και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον λόγο που αποφεύγει να φτιάξει social media, τον χρόνο που της πήρε μέχρι να καταλάβει ότι μπορεί να γίνει ηθοποιός αλλά και τη σχέση που έχει με τα τηλεοπτικά της παιδιά.

«Δεν έχω social media. Μου αρέσει η ιδέα άλλα νομίζω ότι είναι ακόμη σε παιδική ηλικία. Είναι υστερία, μανία, αρρώστια. Νιώθω ότι ο κόσμος στα social media αισθάνεται υποχρεωμένος να πει οπωσδήποτε κάτι ή να αναρτήσει μία φωτογραφία του. Εγώ δεν αισθάνομαι «φωτογραφίσημη» ούτε μία φορά το μήνα όχι μία φορά τη μέρα.

Είμαι βουτηγμένη στην ανασφάλεια από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου. Θεωρώ ότι όταν βγαίνεις δημοσία δεν θα πάρεις την «κατάρα» σου μαζί άλλα θα κάνεις το καλύτερο δυνατό σε διάθεση για να μην τους μαυρίσεις την ψυχή. Το κοινό με τον ρολό μου στην παράσταση είναι ότι είμαστε και οι δυο γυναίκες μετά τα 50. Όλες οι γυναίκες μετά την ηλικία αυτή περνάμε συγκεκριμένες πίστες» είπε η Ρένια Λουιζίδου στον δημοσιογράφο Αλέξη Μίχα.

Η Ρένια Λουιζίδου ανέφερε επίσης: «Οι παλαιότερες γενιές προσπαθούσαν περισσότερο να κρατήσουν μία σχέση για λόγους κοινωνικού περίγυρου. Σήμερα δεν το κάνουν, και αυτό είναι υγιές. Δεν είμαι σίγουρη ότι όσοι σκεφτόντουσαν να γίνουν ηθοποιοί και δεν έγιναν, καταλαβαίνουν ακριβώς τι είναι αυτή η δουλειά στον πυρήνα της. Πέρασα τουλάχιστον δέκα χρόνια για να αισθανθώ ότι με “παίρνει” να γίνω ηθοποιός».

Για τις τηλεοπτικές συνεργασίες της αλλά και για το εάν έχει κρατήσει επαφή με τα “τηλεοπτικά παιδιά” της, η Ρένια Λουιζίδου είπε: «Με στεναχωρεί που συνδεόμαστε τόσο πολύ όσο κρατάει η δουλειά και μετά χανόμαστε εύκολα. Με τα τηλεοπτικά παιδιά μου από το Σόι επικοινωνώ μέχρι σήμερα σαν να είναι τα παιδιά μου. Τους λέω τι να κάνουν και ανησυχώ για την υγεία τους. Όταν μου λένε ότι μεγάλωσαν με την εικόνα μου σοκάρομαι, γιατί βλέπω μεγάλους ανθρώπους πια. Δεν μου περνάει συνέχεια από το μυαλό, άλλα είναι ωραίο».

Δες όλη τη συνέντευξή της παρακάτω:

Read More

And More