Ρένια Λουιζίδου: Η αποκάλυψη για το «Καφέ της Χαράς» που δεν περιμέναμε!

Η Ρένια Λουιζίδου παραχώρησε συνέντευξη στο “TV Έθνος” και, μεταξύ άλλων, αποκάλυψε στον δημοσιογράφο Αλέξη Μίχα άγνωστες πτυχές της νέας σεναριακής πλοκής του νέου “Καφέ της Χαράς” .

«Αρχικά το Καφέ της Χαράς δεν υπάρχει. Έχει καεί από εμπρησμό. Μετά από αυτό λόγω στεναχώριας η Χαρά, που είχε μεταναστεύσει στην Αυστραλία, είχε διακόψει επαφές με αγαπημένα της πρόσωπα, όπως η Σταυρούλα και η Τασία. Έχει εξαφανιστεί, κανείς δεν ξέρει πού βρίσκεται. Η Χαρά ζει στην Αυστραλία με ένα νέο σύντροφο στη ζωή της. Η κόρη της, δικηγόρος πια, η Βάλια αποφασίζει να εξιχνιάσει πώς έγινε ο εμπρησμός στο Καφέ της Χαράς. Πηγαίνει στο Κολοκοτρωνίτσι κι η Χαρά πηγαίνει και αυτή για να την πάρει να φύγουν. Η Χαρά λοιπόν έχει μια σχέση, το Καφέ δεν υπάρχει και η Βάλια αποφασίζει να μείνει στο χωριό και να ξανανοίξει το καφέ», είπε χαρακτηριστικά.

Όσο για το τι θα συμβεί όταν η Χαρά συναντηθεί ξανά με τον Περίανδρο; «Δεν έχουν ξεπεράσει ο ένας τον άλλο. Η σχέση Χαράς- Περίανδρου έχει αφήσει κατάλοιπα και απωθημένα. Έχουν παρελθόν που τους ακολουθεί στο σήμερα».

Γιατί όμως θα τη δούμε μόνο σε πέντε επεισόδια αρχικά; «Για πέντε επεισόδια είχαμε πάρει άδεια από τον Alpha. Το σενάριο του καφέ άρχισε να γράφεται. Ξεκινώ λοιπόν με πέντε επεισόδια φεύγω και θα επιστρέψω στη συνέχεια… Είχα παράλληλα δύο εξαιρετικές προτάσεις για θέατρο και δεν μπορούσα ούτως ή άλλως να κάνω στην αρχή περισσότερα επεισόδια. Σε δύο μήνες όμως θα μπορώ! Δεν υπάρχει πολυτέλεια πια στη δουλειά μας ούτε να περιμένουμε, ούτε να αφήνουμε δουλειές. Προσπαθούμε να συνδυάσουμε πράγματα και έτσι δεν μπορείς να πετύχεις πάντα τις ιδανικές ημερομηνίες για όλα», εξήγησε.

Read More

And More