Ρένια Λουϊζίδου: Η αποκάλυψη για το “Καφέ της Χαράς” – “Στην αρχή ζορίστηκα…”

Το βράδυ της Δευτέρας, η Ρένια Λουϊζίδου και η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους βρέθηκαν στην εκπομπή της Ερτ “Σημείο Συνάντησης”.

Οι δύο γυναίκες πήραν συνέντευξη η μία από την άλλη συζητώντας διάφορα θέματα τόσο για την προσωπική όσο και για την επαγγελματική τους ζωή. Μεταξύ των ζητημάτων που έπεσαν στο τραπέζι ήταν και η απόφαση της Ρένιας Λουϊζίδου να επιστρέψει στο “Καφέ της Χαράς” ύστερα από 15 ολόκληρα χρόνια.

«Ζορίστηκα στην αρχική ιδέα. Αισθανόμουν ότι έχω μεγαλώσει πολύ. Αισθανόμουν ότι θα είμαι φαιδρή προσπαθώντας να πιάσω το νήμα 15 χρόνων πριν.

Αν έπαιζα το ρόλο του Χάρη, αν ήμουν ο Πώποτας που στο σίριαλ είναι βαρύς ακόμη και όταν ήμασταν νέοι, θα ήταν αλλιώς. Εγώ όμως έκανα τη Χαρά. Έναν νεανικό, ζωηρό άνθρωπο. Αυτά τα πράγματα δεν τα φέρω με τον ίδιο τρόπο μετά τα 50 σε σχέση με την περίοδο που ήμουν 37. Την πρώτη φορά που μου το είπε ο Χάρης δεν θυμάμαι καν πως το έκανα.

Τα παιδιά όμως έγραψαν ένα σενάριο που δεν είναι η επόμενη μέρα, είναι 15 χρόνια μετά. Η Χαρά είναι μία καταλαγιασμένη Χαρά και η τρέλα και η φουρτούνα έχει μεταφερθεί στην κόρη. Από εκεί και πέρα όλα καλά. Η αλήθεια είναι ότι με καταθλίβει να γυρνάω στο παρελθόν. Οι άνθρωποι αυτοί είχαν όμως πραγματικά μια ιδέα για sequel.

Όταν πρωτομιλήσαμε με το Χάρη η πρώτη μου αντίδραση ήταν “πώς θα βγω εγώ με το μίνι; Πας καλά;”. Όταν μου περιέγραψε όμως το κόνσεπτ κατάλαβα ότι όλες οι συγκυρίες ήταν θετικές», δήλωσε η γνωστή ηθοποιός.

Δες το βίντεο από το 4:18

Η Ρένια Λουϊζίδου και η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους σε μια γυναικεία συζήτηση.

Read More

And More