Ρένια Λουϊζίδου: Σπάνια βραδινή έξοδος με τον σύζυγό της!

Η Ρένια Λουϊζίδου είναι παντρεμένη πολλά χρόνια και συνεχίζει να είναι τρελά ερωτευμένη με τον σύζυγό της. Ο Θάνος Κωνσταντάκης είναι σύντροφος ζωής για την ηθοποιό και πατέρας του γιου της.

«Στον Θάνο αγαπώ τη χαλαρότητα του, την απόλυτη αίσθηση εμπιστοσύνης και αφοσίωσης που έχει σε εμένα, που φτάνει στο σημείο να με υποστηρίζει ακόμη και όταν παραλογίζομαι και το ότι με αγαπάει γι αυτό που είμαι. Εκεί που διαφέρουμε είναι σίγουρα στο θέμα της οργάνωσης και της τάξης. Όταν, για παράδειγμα, έχουμε δώσει ραντεβού στις 9.00, ο Θάνος μπορεί στις 9 παρά 20 να με ρωτήσει: “Πού είπαμε ότι πρέπει να πάμε;” και να θυμηθεί εκείνη την ώρα να μπει στο μπάνιο. Από την άλλη, είναι τόσο τακτικοί που δεν το περιμένει κανείς. Έχουμε ξεχωριστές ντουλάπες γιατί η δική του μοιάζει με βιτρίνα καταστήματος ενώ εμένα είναι το… Μοναστηράκι!», είχε δηλώσει παλιότερα στο ΟΚ! η ηθοποιός μιλώντας για τον σύζυγό της.

Το ζευγάρι, το οποίο κρατάει χαμηλούς τόνους και δεν έχει απασχολεί ποτέ τα Μέσα, πραγματοποίησε χθες βράδυ μια σπάνια κοινή δημόσια εμφάνιση. Οι δυο τους βρέθηκαν στο θέατρο Γκλόρια και παρακολούθησαν την παράσταση “Η Σκούπα».

Χαμογελαστοί και ευδιάθετοι, μετά το τέλος του έργου, πόζαραν στον φωτογραφικό φακό.

Φωτογραφία: Papadakis Press

Read More

And More