Ρένια Τσακίρη – Παύλος Τερζόπουλος: Το κοινό επαγγελματικό βήμα του ζευγαριού μετά το “Power Of Love”!

Η Ρένια Τσακίρη και ο Παύλος Τερζόπουλος ήταν το μοναδικό ζευγάρι του φετινού «Power of Love», που παρ΄όλο που έφτασε μέχρι τον τελικό δεν κέρδισε το πολυπόθητο έπαθλο. Οι δυο τους ήταν πολύ ερωτευμένοι και έδειχναν απόλυτα ταιριαστοί μαζί. Μετά την ολοκλήρωση του reality αγάπης του ΣΚΑΪ δεν σταματούσαν να κάνουν τρυφερές αναρτήσεις ο ένας για τον άλλον στα social media, ενώ οι κοινές τους δημόσιες εμφανίσεις γίνονταν ολοένα και περισσότερες.

Ένα ταξίδι στη Μύκονο, ωστόσο, κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών διακοπών τους ήταν αρκετό για να αναθεωρήσουν κάποια πράγματα στη σχέση τους και να αποφασίσουν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους. Οι δυο νέοι απομακρύνθηκαν για ένα διάστημα, όμως ο έρωτας τους αποδείχθηκε τόσο μεγάλος, που η επανασύνδεση δεν άργησε να έρθει. Πλέον, είναι ξανά μαζί και full in love, ενώ πρόσφατα προχώρησαν σε ένα κοινό επαγγελματικό βήμα.

Η Ρένια και ο Παύλος συνεργάζονται για τα διαφημιστικά spots ενός ολοκαίνουργιου και σύγχρονου ξενοδοχείο ημιδιαμονής της αλυσίδας Crystal Blue. Πρόκειται για ένα ιδιότυπο concept τριπλού σεναρίου που τους θέλει να… ταλαιπωρούνται αρκετά πριν αποφασίσουν να καταλήξουν στο συγκεκριμένο ξενοδοχείο.

Στο πρώτο βίντεο, σύμφωνα με το σενάριο, οι δυο τους απολαμβάνουν το ποτό τους σε ένα μπαρ, χαμογελαστοί και ευδιάθετοι. Όταν φτάνει η στιγμή, όμως, να αποφασίσουν που θα συνεχίσουν τη βραδιά τους έρχονται σε αδιέξοδο. Σ’ αυτό, λοιπόν, δίνει τη λύση η Ρένια, η οποία προτείνει στον Παύλο να επισκεφθούν το Crystal Blue, κάτι που τον βρίσκει απόλυτα σύμφωνο.

Κατά την είσοδό τους σε μία από τις πολυτελείς σουίτες του ξενοδοχείου, το ζευγάρι φαίνεται να εντυπωσιάζεται από την διακόσμηση του χώρου, ενώ στη συνέχεια απολαμβάνει από ένα ποτήρι σαμπάνια, δείχνοντας πολύ ικανοποιημένο από την επιλογή του.

Δες το βίντεο που ακολουθεί:

Read More

And More