Ρένος Ρώτας: Αποκαλύπτει στο TLIFE πώς γνωρίστηκε με την αγαπημένη του, ποιος από τους δυο ζηλεύει και μιλά για την θεατρική του παράσταση!

Ο Ρένος Ρώτας είναι ένας πολλά υποσχόμενος νέος ηθοποιός με μεγάλο ήθος και τεράστιο ταλέντο. Το 2014 αποφοίτησε από την δραματική σχολή του Εθνικού Θεάτρου και έγινε γνωστός από τον πρωταγωνιστικό ρόλο που είχε στη δημοφιλή σειρά του Ant1 “Οι συμμαθητές”! Γοητευτικός και χαμηλών τόνων έχει καταφέρει να έχει τη δική του θέση στο χώρο του θεάματος με το ταλέντο του αλλά και με σκληρή δουλειά. Είναι δισέγγονος του ποιητή Βασίλη Ρώτα και φέτος πρωταγωνιστεί στο Θέατρο Ήβη, στην παιδική παράσταση ” Το πιο τρελό τριήμερο”, ενώ το Δεκέμβρη θα παίξει στη παράσταση “Συμβολαιογράφος” στο θέατρο Χώρα.

Ο Ρένος μιλάει σήμερα στο TLIFE για την παιδική παράσταση που πρωταγωνιστεί αλλά και για τη σχέση του με την όμορφη επίσης ηθοποιό Κλέλια Ανδριολάτου. Αποκαλύπτει πως γνωρίστηκαν, πως ερωτεύτηκαν αλλά και ποιο είναι το ελάττωμά της αγαπημένης του!

Τι συμβαίνει τελικά σε αυτό το “Πιο τρελό τριήμερο” στο θέατρο Ήβη;

Συμβαίνει μια τρελή και φοβερά επίκαιρη ιστορία ενός δωδεκάχρονου αγοριού που είναι κολλημένο με τα videogames. Τις τρεις ήμερες που θα λείπουν οι γονείς του στο εξωτερικό θέλει να τις εκμεταλλευτεί ώστε να απολαύσει τα αγαπημένα του παιχνίδια ανενόχλητος. Η γιαγιά του όμως που έχει αναλάβει να τον προσέχει έχει άλλα σχέδια. Τον οδηγεί σε ένα απίστευτο παιχνίδι με φαντάσματα, αστυνομικούς, κλέφτες και πολλούς άλλους ρόλους με πρωταγωνιστές την ίδια και την παρέα της. Ο μικρός Ιάσονας μετά από ένα τριήμερο γεμάτο παιχνίδι αληθινό, έξω από τις οθόνες, αναθεωρεί για το πως μπορεί να διαχειριστεί καλύτερα την σχέση του με τα videogames και να συνδυάσει την ζωή με το διαδίκτυο!

Σε ποιο κοινό αγαπάς να παίζεις στο θέατρο σε παιδιά ή ενήλικες;

Πρώτη φορά έχω για κοινό τόσο μικρά παιδιά! Είναι αρκετά απαιτητικό. Είναι ένας άλλος κόσμος! Θα αποφασίσω στο τέλος της σεζόν για το που προτιμώ να παίζω. Ακόμη είναι νωρίς!

Θέατρο τηλεόραση ή κινηματογράφος;

Θα προσπαθώ να τα συνδυάζω πάντα και τα τρία! Έχω γοητευτεί λίγο παραπάνω από τον κινηματογράφο νομίζω!

Πόσες μέρες την εβδομάδα γυμνάζεσαι;

Πέντε φορές την εβδομάδα. Προσπαθώ.

Πες δυο πράγματα που λατρεύεις στην Κλέλια και ένα (αν έχεις βρει) ελάττωμά της!

Εξελίσσεται συνεχώς σαν άνθρωπος!

Φέρει μια μοναδική λάμψη!

Σαν ελάττωμα θα πω ότι ζηλεύει καμία φορά.

Είστε μικροί και οι δυο αλλά σκέφτεστε να κάνετε το επόμενο βήμα στη σχέση σας;

Αυτή η περίοδος είναι αφιερωμένη και για τους δυο μας στην δουλειά. Δεν έχουμε μιλήσει για κάτι παραπάνω.

Πώς γνωριστήκατε; Ήταν κεραυνοβόλος έρωτας ή … ήθελε το χρόνο του;

Ήθελε χρόνο. Γνωριστήκαμε στον ANT1 και στην αρχή δεν μιλούσαμε. Εγώ γιατί ντρεπόμουν, εκείνη γιατί δεν με συμπαθούσε ιδιαίτερα. Αυτό ανατράπηκε όταν γνωριστήκαμε αναγκαστικά καλύτερα μέσα από τις πρόβες για την παράσταση «Ένα εξοχικό παρακαλώ!»

Είσαι ζηλιάρης; Εκείνη;

Εγώ καθόλου. Εκείνη λίγο.

Ποιο είναι το κρυφό μεγάλο σου όνειρο;

Να μπορώ να κάνω τις δικές μου ταινίες ανενόχλητος.

Πες μας ποιο θεωρείς το μεγαλύτερό σου προτέρημα και… 5 ελαττώματά σου

Είμαι ψύχραιμος!

Η υπερβολική μου ψυχραιμία διαβάζεται σαν απάθεια. Πρέπει να συμμετέχω περισσότερο σε κάποιες καταστάσεις.

Κάποιες φορές κάνω καυστικό χιούμορ το οποίο είναι ενοχλητικό.

Είμαι αναβλητικός.

Όταν με πειράζει κάτι δεν το λέω κατευθείαν. Τα κρατάω μέσα μου και μαζεύονται.

Είμαι ντροπαλός.

Λίγα λόγια για την παράσταση ” Το πιο τρελό τριήμερο”

Ένα συναρπαστικό ταξίδι με μοναδικό όριο την ανθρώπινη φαντασία και τελικό προορισμό την αγάπη για τη ζωή.Η καταξιωμένη συγγραφέας και σκηνοθέτης, Κέλλυ Σταμουλάκη, επιστρέφει από τον Οκτώβριο του 2018 και πάλι στο Θέατρο ΗΒΗ και μας υπόσχεται «Το πιο τρελό τριήμερο». Συνοδοιπόροι της, ο Πασχάλης Τσαρούχας, η Νέλλη Γκίνη ως υπερδραστήρια γιαγιά και συνταξιούχος δασκάλα, καθώς και η μοναδική παρέα της, που αναλαμβάνουν να οδηγήσουν τον μικρό Ιάσονα, Ρένο Ρώτα, αλλά και όλους εμάς σε ένα φανταστικό ταξίδι ζωής. Οι νότες του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα και το πλήθος των μουσικών οργάνων (ινδικό αρμόνιο, πιάνο, ακορντεόν, ξυλόφωνο, δωδεκάχορδη κιθάρα, γιουκαλίλι, κλασικές και ηλεκτρικές κιθάρες, τρομπέτα, κλαρινέτο, καζού, καλίμπα και άλλα κρουστά), υπό την διεύθυνση του μαέστρου Μαυρίκιου Μαυρικίου, εντείνουν το συναίσθημα και μας παρασύρουν σε ένα πραγματικά τρελό τριήμερο…

Πρωταγωνιστές της παράστασης είναι ο Πασχάλης Τσαρούχας, η Νέλλη Γκίνη, ο Ρένος Ρώτας, η Λήδα Μανουσάκη, η Βερόνικα Ηλιοπούλου, ο Παύλος Εμμανουηλίδης, ο Νίκος Παρασκευόπουλος, ο Γιώργος Στεφανουδάκης, ηΈλενα Δελακούρα και η Νένα Δρογγίτη.

Read More

And More