Ρένος Ρώτας: Αποκαλύπτει το λόγο του χωρισμού του από την Κλέλια Ανδριολάτου

Ο Ρένος Ρώτας μετά το τέλος της περιοδείας της παράστασης “Ο κατά φαντασίαν ασθενής” με τον Πέτρο Φιλιππίδη, επέστρεψε στην Αθήνα και στα γυρίσματα της νέας σειράς του Alpha “Αστέρια στην Άμμο”.  Μπορεί ο ελεύθερος χρόνος του ηθοποιού να είναι ελάχιστος, όμως εκείνος απολαμβάνει την καλή πορεία των επαγγελματικών του.

Ο Ρένος Ρώτας παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό Plan be που κυκλοφορεί με τον Ελεύθερο Τύπο και μεταξύ άλλων αποκάλυψε τον λόγο που χώρισε από την επί χρόνια σύντροφό του και επίσης ηθοποιό, Κλέλια Ανδριολάτου.

Έψαχνα λίγο να βρω κάποια πράγματα για εσένα και είδα έναν κακό χαμό με links σχετικά με έναν πρόσφατο χωρισμό σου. Σε ενοχλεί να παίρνει τόση έκταση η προσωπική σου ζωή;
Όχι ιδιαίτερα. Καθένας μπορεί να γράφει και να λέει ό,τι θέλει. Εγώ τις δηλώσεις μου τις έχω κάνει.

Θεωρείς ότι, ενδεχομένως λόγω «απειρίας», έδωσες τροφή για την προσωπική σου ζωή που μετά ξέφυγε λίγο από τα Μέσα;
Από τη στιγμή πλέον που κατά μία έννοια είσαι δημόσιο πρόσωπο, θα ασχολούνται, νομίζω, με την προσωπική σου ζωή, δώσεις δεν δώσεις δικαιώματα. Άλλες φορές θα παίρνει μεγαλύτερη έκταση, άλλες μικρότερη.

Είναι κάτι που θα ήθελες να προστατέψεις λίγο περισσότερο στο μέλλον;
Όχι. Σε αυτά λειτουργώ με έναν αυθορμητισμό της στιγμής, που προς το παρόν δεν με έχει ενοχλήσει κάποια αντίδραση σε αυτόν.

Τελικά, γιατί χώρισες;
Έρχεται μια δύσκολη χρονιά επαγγελματικά για εμένα, φορτωμένη, και το καλοκαίρι ήταν πολύ γεμάτο και, σε συνδυασμό με μια δύσκολη χρονιά για την Κλέλια (Ανδριολάτου), αποφασίσαμε από κοινού να χωρίσουν –έστω για ένα
χρονικό διάστημα– οι δρόμοι μας. Πολύ αγαπημένα.

Read More

And More