Ρένος Χαραλαμπίδης: “Mέτριοι καλλιτέχνες έχουν κάνει εγκληματικές πράξεις”

Στην κάμερα της εκπομπής «Love it» μίλησε ο Ρένος Χαραλαμπίδης, ο οποίος αυτή την περίοδο συμμετέχει στη σειρά «Τα Καλύτερά μας Χρόνια» της ΕΡΤ1 και μεταξύ άλλων μίλησε για την απόφασή του να μην παντρευτεί αλλά και για τον τρόπο που ο ίδιος βλέπει το κίνημα #metoo που έχει ξεσπάσει στη χώρα μας τους τελευταίους μήνες και κυρίως στο χώρο του θεάτρου.

“Υπάρχει ένας ιδιότυπος ρατσισμός απέναντι σε αυτούς που δεν παντρεύτηκαν. Άντρες και γυναίκες. Τίθεται ένα ερώτημα: “Τι δεν πάει καλά με αυτόν και δεν παντρεύτηκε;” Μήπως να κάνουμε ένα κοινωνικό κίνημα για όλους εμάς που αποφασίσαμε να μην παντρευτούμε; Δεν είναι ότι δεν πάει κάτι καλά, αλλά πρώτα απ’ όλα δεν φοβάμαι τη μοναξιά” ανέφερε ο ηθοποιός.

Όσο για το κίνημα metoo ανέφερε: “Προσωπικά δεν ήμουν στον κύκλο των ανθρώπων που κατηγορήθηκαν. Επίσης, δεν είμαι από αυτούς που πιστεύουν ότι άλλος στη ζωή και άλλος στην Τέχνη. Υπάρχουν περιπτώσεις που “βασάνισαν” ηθοποιούς και είχαμε τρομερά καλλιτεχνικά αποτελέσματα. Εδώ, όμως, έχουμε μετριότητες που βασάνισαν άλλους ανθρώπους. Μέτριοι καλλιτέχνες έχουν κάνει εγκληματικές πράξεις. Πιστεύω ότι οι συμπεριφορές όλων αυτών ήταν από τον πόνο τους που ήταν ασήμαντοι καλλιτέχνες. Ένας κακός χαρακτήρας είναι μέτριος ηθοποιός γιατί είναι χαζός άνθρωπος”.

Read More

And More