Ρένος Χαραλαμπίδης: Απαντά αν ήταν σεξιστικό το σχόλιο στη Τζένη Μελιτά – «Θα ήθελα να είσαι υπεύθυνη για να ολοκληρώσω»

Αντιδράσεις προκλήθηκαν από μια ατάκα που είπε ο Ρένος Χαραλαμπίδης στη Τζένη Μελιτά όταν βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή “Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν“.

Συγκεκριμένα ο Ρένος Χαραμπίδης κατά τη διάρκεια της συνέντευξης ζήτησε από τον Φώτη Σεργουλόπουλο να μην τον διακόπτει, με την Τζένη Μελιτά να παίρνει το μέρος του λέγοντας πως ο καλεσμένος τους έχει δίκιο και πρέπει να τον αφήνει να ολοκληρώσει.

«Θα ήθελα να είσαι υπεύθυνη για να ολοκληρώσω» ήταν η φράση του ηθοποιού που προκάλεσε αντιδράσεις, αλλά και την αμηχανία της Τζένης Μελιτά η οποία στον αέρα της εκπομπής, του επισήμανε πως αυτό που λέει αγγίζει τα όρια του σεξιστικού.

Ο Ρένος Χαραλαμπίδης, θέλοντας να ξεκαθαρίσει τι εννοούσε, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής “Super Κατερίνα”. «Από που κι ως που είναι σεξιστικό; Ο καθένας μπορεί να μεταφράζει όπως θέλει τα λόγια. Και καλημέρα μπορώ να σου πω και εσύ να πεις μετά ότι σου την έπεσα.

Η ελευθερία του λόγου είναι πολύ σπουδαίο πράγμα και έχει χυθεί αίμα για να μιλάμε ελεύθεροι. Ο δημόσιος λόγος είναι ένας λόγος που έχει συνέπειες γι΄αυτό οφείλουμε να προσέχουμε πολύ τους χαρακτηρισμούς. Εγώ δεν έκανα χαρακτηρισμούς και φυσικό είναι να υπερασπίζομαι τον εαυτό μου με τρόπο που να μην προσβάλλω τον άλλο» είπε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός στη δημοσιογράφο Φαίη Φώτου.

Read More

And More