Ρένος Χαραλαμπίδης: Ο λόγος που δεν παντρεύτηκε ποτέ και η συμβουλή της μητέρας του! [video]

Ο Ρένος Χαραλαμπίδης βρέθηκε στην παρέα της εκπομπής «Αυτός και ο άλλος» στην ΕΡΤ1, με τους Θοδωρή Βαμβακάρη και Τάκη Γιαννούτσο, το βράδυ της Πέμπτης 30 Ιουλίου.

Λίγο πριν από την επιστροφή του στην τηλεοπτική μυθοπλασία με την καινούργια σειρά της Όλγας Μαλέα για την ΕΡΤ, ο δημοφιλής ηθοποιός και σκηνοθέτης μίλησε για όλα και, μεταξύ άλλων, εξηγεί τον λόγο που δεν παντρεύτηκε ποτέ, ενώ αποκάλυψε και τη συμβουλή που του έδωσε η μητέρα του.

«Δεν έχω φτάσει ποτέ κοντά στον γάμο. Γνωριζόμαστε με τους γονείς μας μέχρι το τέλος. Ο πατέρας μου δε με έχει δει ποτέ 50 χρονών, όπως και εγώ πρώτη φορά τον βλέπω 90. Είμαι μοναχοπαίδι. Η μητέρα μου, που είναι 83, μου έδωσε μια συμβουλή. “Ρένο μου έχουμε καταλάβει πια τι παιδί έχουμε κάνει. Θέλω μόνο μια χάρη να μου κάνεις για να είμαι ήσυχη όταν πεθάνω. Θα βάζεις λίγα λεφτά σε ένα γηροκομείο για να ξέρουμε ότι έχεις να πας κάπου στα γεράματα και κάνε ό,τι θέλεις” . Αυτό μου είπε. Αν πας σε γηροκομείο θα δεις ανθρώπους που κάνανε παιδιά και οικογένεια και είναι εκεί.

Κανείς δεν ξέρει το μέλλον του. Ένα στοιχείο ωριμότητας στον άνθρωπο είναι να ξέρει ότι οι επιλογές πληρώνονται. Αποφάσισα να ζήσω ελεύθερος. Αυτό έχει ένα κόστος το οποίο μάλλον θα πληρωθεί όταν θα φτάσω στα γεράματα. Θα πληρωθεί. Κάτσε να ζω μέχρι τότε. Αυτό αποφάσισα για εμένα. Δεν το συστήνω. Η μοναξιά είναι σκληρή παρέα, αλλά σε οδηγεί και σε μονοπάτια φιλοσοφίας. Βέβαια έχει και δύο μικρά δώρα, που είναι η γαλήνη και η ελευθερία. Αλλά είναι η πιο σκληρή παρέα…», είπε χαρακτηριστικά.

Δες το βίντεο που ακολουθεί:

Read More

And More