Ρένος Χαραλαμπίδης: «Οι δηλώσεις του Σάκη Ρουβά για τον Δημήτρη Λιγνάδη ήταν αυτοκτονικές»

Τις δηλώσεις που είχε κάνει ο Σάκης Ρουβάς πριν λίγο καιρό στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου για τον Δημήτρη Λιγνάδη σχολίασε στην κάμερα του Πρωινού ο Ρένος Χαραλαμπίδης.

Ο ηθοποιός υποστήριξε πως ο Σάκης Ρουβάς μάλλον μπερδεύτηκε και πως οι δηλώσεις του ήταν «αυτοκτονικές», ενώ παράλληλα τόνισε πως πρέπει να αφήσουμε στην άκρη το αν κάποιος έχει ή όχι ταλέντο και να ασχοληθούμε με τους λόγους για τους οποίους είναι υπόδικος.

«Αν κάποιος, όπως ο Σάκης Ρουβάς εκφράζει προσωπικές απόψεις που είναι προκλητικές, καλά θα κάνουμε να μην είμαστε επιθετικοί αλλά σκεπτικοί. Προσπάθησα εκ του μακρόθεν να τον ψυχολογήσω, είδα έναν άνθρωπο, ο οποίος μπερδεύτηκε. Σίγουρα δεν ήθελε να κάνει κακό. Ήταν μια αυτοκτονική δήλωση.

Ο Σάκης Ρουβάς παρασύρθηκε από κάτι που μόνο αυτός ξέρει. Το να υπερασπιστούμε τον Λιγνάδη γιατί ζει μια κόλαση, είναι σαν να λέμε ότι κάποιον που σκοτώνει τον πατέρα του τον λυπόμαστε γιατί είναι ορφανός.

Δεν είναι σωστό σε θέματα που αφορούν την εγκληματικότητα να αναμειγνύουμε θέματα που αφορούν την τέχνη. Έχουμε περιπτώσεις εγκληματιών είτε είναι καλλιτέχνες είτε όχι ή τελοσπάντων ακόμα και αν δε μπορούμε να πούμε εγκληματίες, ανθρώπων που είναι υπόδικοι για εγκληματικές πράξεις. Ας αφήσουμε στην άκρη τη δουλειά μας, την τέχνη μας, το ταλέντο που υπάρχει ή δεν υπάρχει. Τώρα μιλάμε καθαρά για ανθρώπους που έχουν κατηγορηθεί για εγκληματικές πράξεις» είπε ο Ρένος Χαραλαμπίδης.

Read More

And More