Ρένος Χαραλαμπίδης: «Τώρα με το #metoo είδαμε ότι το σεξ είναι η πύλη του κακού»

Ο Ρένος Χαραλαμπίδης μίλησε στο «Πάμε Δανάη» για τις κατηγορίες στο χώρο του θεάτρου, τις χρυσές εποχές στην τηλεόραση, αλλά και τον λόγο που δεν παντρεύτηκε ποτέ.

«Τώρα με το METOO είδαμε ότι το σεξ είναι η πύλη του κακού αν οι εγκληματίες χορεύαν με τα θύματά τους δεν θα είχαμε αυτές τις τραγωδίες. Δεν είναι ακόμα ένοχοι μέχρι να δικαστούν» είπε.

Για τον γάμο και την απόφασή του να μην παντρευτεί, o Ρένος Χαραλαμπίδης επεσήμανε πως, « Ήμουν προσεκτικός στα προσωπικά μου και γι’ αυτό δεν παντρεύτηκα. Πάντα προσπαθούσα να προβλέψω πως θα είμαι με την κοπέλα μου τα επόμενα 10 χρόνια και δεν μου έβγαινε. Το σεξ πολλές μπερδεύει τα πράγματα μεταξύ δυο ανθρώπων , ο χορός δεν τα μπερδεύει».

Ο ηθοποιός αναφέρθηκε ακόμα και στα πρώτα του βήματα στην τηλεόραση αλλά και τα λεφτά που έβγαλε από αυτή.

«Όταν ξεκίνησα το 1990, είχα την τύχη να ξεκινάει η ιδιωτική τηλεόραση και άρχισα να δουλεύω αμέσως. Ανέβηκα όλα τα σκαλιά του επαγγέλματος, μού πήρε 10 χρόνια. Η δεκαετία του 2000 ήταν εύκολη με μεγάλες τηλεοπτικές και κινηματογραφικές επιτυχίες. Πήρα πολλά λεφτά όπως όλοι οι ηθοποιοί της κλάσης μου. Είμαι από αυτούς που σεβάστηκα το χρήμα δεν έκανα μεγάλη ζωή και όταν ήρθε η καταστροφή στο επάγγελμά μας δεν δυσκολεύτηκα οικονομικά», σχολίασε ο ηθοποιός.

Read More

And More