Ρέντη: Νεκρός ο 31χρονος αστυνομικός που δέχτηκε τη δολοφονική επίθεση με τη ναυτική φωτοβολίδα

Τη μάχη για τη ζωή έχασε τελικά ο 31χρονος αστυνομικός που δέχτηκε τη δολοφονική επίθεση με τη ναυτική φωτοβολίδα κατά τα επεισόδια στου Ρέντη. Ο 31χρονος κατέληξε την Τετάρτη (27.12.23), ύστερα από πολυήμερη νοσηλεία στη ΜΕΘ του Γενικού Κρατικού Νίκαιας.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ο 31χρονος αστυνομικός που τραυματίστηκε σοβαρότατα τη νύχτα των επεισοδίων στου Ρέντη, πέθανε από ανακοπή. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ήταν εγκεφαλικά νεκρός. 

Πρόκειται για τον Γιώργο Λυγγερίδη, ο οποίος υπηρετούσε στα ΜΑΤ και είχε καταγωγή από Σέρρες και Θεσσαλονίκη. Ο άτυχος αστυνομικός δεν ήταν παντρεμένος αλλά είχε σύντροφο.

«Κατόπιν ενημέρωσης των θεραπόντων ιατρών, ο ασθενής αστυνομικός που νοσηλευόταν στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας έπειτα από τον σοβαρό τραυματισμό του στην περιοχή του Ρέντη, κατέληξε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, σήμερα Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου και ώρα 12.34 μμ.», αναφέρει η ανακοίνωση του νοσοκομείου για τον θάνατο του 31χρονου. 

Ο άτυχος 31χρονος είχε τραυματιστεί βαρύτατα στον μηρό από τη ναυτική φωτοβολίδα κατά τα επεισόδια στου Ρέντη, στις 8 Δεκεμβρίου, και είχε υποβληθεί σε ακρωτηριασμό του ποδιού του. Του είχε αφαιρεθεί από το πόδι ένα μεταλλικό αντικείμενο μήκους 5 εκατοστών, 2 εκατοστών πάχους και 2 εκατοστών πλάτους.

Ο δράστης της δολοφονικής επίθεσης εις βάρος του, ο 18χρονος, έχει προφυλακιστεί και κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας και άλλα 6 πολύ βαριά αδικήματα. 

Πηγή: Newsit

Read More

And More