Ρέθυμνο: Απελπισμένοι οι συγγενείς της 20χρονης φοιτήτριας

Ρέθυμνο: Απελπισμένοι οι συγγενείς της 20χρονης φοιτήτριας | tlife.gr

Η κοπέλα έφυγε από το σπίτι της στο χωριό Αση Γωνία Ρεθύμνου και απο τις 18 Φεβρουαρίου αγνοείται η τύχη της.

Οι ελπίδες που έδωσε στην οικογένεια της φοιτήτριας ένας ιερέας του ναού του Εσταυρωμένου Ηρακλείου που επικοινώνησε με τους συγγενείς βασίστηκαν στα οράματα του ιερέα ο οποίος είπε ψέματα οτι η κοπέλα βρίσκεται στο μοναστήρι. Αργά το βράδυ της περασμένης Τετάρτης οι συγγενείς της έκαναν έφοδο στο μοναστήρι…

Η περίεργη συμπεριφορά του στα όσα περιέγραφε αλλά και η άρνηση του να δώσει σαφείς πληροφορίες για το που βρισκεται η 20χρονη κοπελα εβαλε σε υποψιες τους αστυνομικούς που ζήτησαν την προσαγωγή του… για να αποδειχθεί λίγο αργότερα η απατη που έπαιξε με την αγωνία όλης της οικογένειας και των άλλων συγγενών της Αγγελικής Σταυρουλάκη.

Οπως δήλωσαν στο Newsit ο αδελφός και ο θείος της αγνοούμενης, όλα ξεκινησαν απο την πληροφορία του ιερέα -ότι το κορίτσι βρέθηκε είδηση που – γέμισε με ελπίδα και ανακούφισε την οικογένεια της φοιτήτριας.
Αποδείχτηκε όμως ότι ήταν παραπλανητική και όσα ο ιερέας τους ανέφερε υπήρχαν μόνο στην φαντασία του.

Το κακόγουστο όραμα του ιερέα προκάλεσε μεγαλύτερη αναστάτωση στην οικογένεια αφού εκεί που πίστεψαν οτι βρέθηκε η αγαπημενη τους Αγγελική όλα αποδέχθηκαν φρούδες ελπίδες τις οποίες ενίσχυσαν τα οράματα του μοναχού.

Χαρακτηριστικό της “ιδιόμορφης κακόγουστης φαρσας του ιερέα είναι το γεγονός ότι απο την αρχή εμφανίστηκε απόλυτα πειστικός προς την οικογένεια της κοπέλας.

Και ενώ οι συγγενείς έμπαιναν στην εκκλησία ο ιερέας τους κλείδωσε μέσα! Και από τις 6 το απόγευμα μέχρι τις 11 το βράδυ δεν τους έδινε καμία σαφή πληροφορία. Μάταια όλες αυτές τις ώρες ο πατέρας και τα αδέλφια της Αγγελικής τον εκλιπαρούσαν να τους πεί που είναι το παιδί τους αλλά ο ιερέας συνεχιζε τις ανακρίβειες μπέρδευε τα “γεγονότα” και στο τέλος ο λόγος του έπεφτε σε ασάφειες.

Το «κακογουστο όραμα» αποδείχθηκε όταν ο Αστυνομικός Διευθυντής Ρεθύμνου, ταξίαρχος Μανόλης Παραβολιδάκης υποψιάστηκε οτι κάτι δεν πάει καλά με τα οσα ελεγε ο ιερέας και έστειλε επείγον σήμα στην Διεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου. Κλιμάκιο πήγε στο ναό του Εσταυρωμένου και προσήγαγε τον ιερέα στην αστυνομία για να δώσει εξηγήσεις σχετικά με την πληροφορία για την 20χρονη και το που βρισκεται. Με εντολή Εισαγγελέα ο ιερέας μεταφερθηκε στην Ασφάλεια.

Αργότερα στον εισαγγελέα ο ιερέας συνέχισε το παραλήρημά του και είπε μάλιστα οτι η κοπέλα για λογους ασφαλείας βρισκεται σε αλλο μοναστήρι. Οταν ομως οι αστυνομικοί έφτασαν στη μονή διαπιστωσαν για μια ακομη φορα το ψέμα του.

Τότε ο ιερέας «έσπασε» και αποκάλυψε στον εισαγγελέα και στον αξιωματικό της αστυνομίας ότι δεν είχε καμία πληροφορία για την αγνοούμενη, απλά πως είδε σε όραμα ότι η 20χρονη βρήκε καταφύγιο στη μονή.

READ more