Ρέθυμνο: Η απάντηση του νοσοκομείου για την άτυχη Στέλλα!

Ο Σύλλογος Εργαζομένων, με ανακοίνωσή του, αναδεικνύει το πρόβλημα της υποστελέχωσης, των τριτοκοσμικών συνθηκών στις υποδομές, την έλλειψη υλικών αλλά και την οργάνωση και τον συντονισμό στην λειτουργία του Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών (ΤΕΠ).

Σύμφωνα με τους εργαζόμενους, αναγκάζονται να πάρουν θέση μετά τα όσα ακούστηκαν για το νοσηλευτικό ίδρυμα του Ρεθύμνου και με στόχο να κατανοήσει η κοινωνία του νομού και όχι μόνο. Χαρακτηριστικά αναφέρουν το πρόβλημα της υποστελέχωσης του νοσοκομείου: “Ειδικότερα στο ΤΕΠ κατά τη νυχτερινή βάρδια καλούνται δύο νοσηλευτές να καλύπτουν και τους δύο τομείς (παθολογικό, χειρουργικό) συν την Ανάνηψη και τους ασθενείς της Βραχείας Νοσηλείας”.

“Παρά τις πραγματικά αντίξοες συνθήκες το προσωπικό εργάζεται με υπευθυνότητα, ξεπερνώντας πολλές φορές τις δυνάμεις του” υποστηρίζουν στην ανακοίνωσή τους οι εργαζόμενοι και καλούν την διοίκηση και τα επιστημονικά όργανα του νοσοκομείου να δουν επί της ουσίας και αποτελεσματικά, το θέμα της στελέχωσης, οργάνωσης και λειτουργίας του τόσο σημαντικού Τμήματος των Επειγόντων Περιστατικών.

Διάβασε περισσότερα στο Newsit!

Read More

And More