Ρεβεγιόν 6 εκατομ. ευρώ με σαμπάνια και χαβιάρι για τον Αμπράμοβιτς! Δες φωτογραφίες

Με άφθονη ακριβή σαμπάνια Cristal, χαβιάρι και 400 λαμπερούς καλεσμένους έκανε το ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς στο St Barts ο Ρόμαν Αμπράμοβιτς με την αγαπημένη του. Ο Ρώσος κροίσος απέδειξε για ακόμη μια φορά ότι η κρίση δεν τον έχει επηρεάσει, ξοδεύοντας σχεδόν 6 εκατομμύρια ευρώ για το πρωτοχρονιάτικο πάρτυ.
Ο μεγαλοεπιχειρηματίας και ιδιοκτήτης της Chelsea FC άνοιξε τις πόρτες του μικρού παραδείσου του στην Καραϊβική για τους φίλους του και γιόρτασε με ένα υπερθέαμα πυροτεχνημάτων την αλλαγή του χρόνου.
Στη λίστα με τους εκλεκτούς καλεσμένους του ήταν η Αυστραλή ηθοποιός Melissa George με τον φίλο της και μουσικό παραγωγό Russell Simmons, ο δημιουργός των Star Wars, George Lucas με την Mellody Hobson και η Martha Stewart.

Το πάρτυ δόθηκε σε ένα από τα πολυτελή γιοτ του Αμπράμοβιτς και το προσωπικό προετοίμαζε για αρκετές εβδομάδες όλες τις λεπτομέρειες. Οι καλεσμένοι ήταν ντυμένοι σε στυλ “island chic”, για να είναι πιο άνετοι πάνω στο γιοτ, αλλά τα ρούχα της ήταν ιδιαίτερα ακριβά.
Όσο για το εορταστικό μενού, ήταν από τα χεριά του διάσημου chef Thomas Chiarelli και είχε τα πάντα, από pelmeni (ρώσικο παραδοσιακό ζυμαρικό που μοιάζει στα ραβιόλια), πιροσκί μέχρι ακριβό χαβιάρι και άφθονη σαμπάνια.

Δες φωτογραφίες:

Read More

And More