Ρία Αντωνίου: Δύο εβδομάδες μετά την καταγγελία για βιασμό, διασκέδασε στα μπουζούκια με τον επιχειρηματία σύντροφό της!

Προς… εκτόνωση βαίνει το δικαστικό θρίλερ γύρω από τον βιασμό που κατήγγειλε η Ρία Αντωνίου ότι υπέστη από τον επιχειρηματία σύντροφό της, καθώς οι δύο πλευρές αποφάσισαν… παύση πυρός, τουλάχιστον μέχρι νεοτέρας. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της δημοσιογράφου Ντέμης Ντάβαρη στην εφημερίδα Espresso, δύο εβδομάδες μετά την καταγγελία “φωτιά” της Ρίας Αντωνίου σε βάρους του επιχειρηματία, με βαριές κατηγορίες για βιασμό, η υπόθεση φαίνεται πως παίρνει πλέον άλλη τροπή.

Το βράδυ του περασμένου Σαββάτου, το ζευγάρι διασκέδασε μαζί στον νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται ο Αντώνης Ρέμος και η Δέσποινα Βανδή. Όπως φαίνεται, οι δυο τους αποφάσισαν να αφήσουν πίσω του το θερμό επεισόδιο και να το γιορτάσει στα… μπουζούκια. Την άμβλυνση των αντιθέσεων ανάμεσα στους δύο συντρόφους, επιβεβαίωσε μάλιστα και ο δικηγόρος του επιχειρηματία, Θανάσης Πλεύρης, επισημαίνοντας ωστόσο ότι μέχρι στιγμής η Ρία Αντωνίου δεν έχει αποσύρει τη μήνυση που κατέθεσε.

Read More

And More