Ρίγη συγκίνησης από το βίντεο στους Αγίους Ισιδώρους – Νεαρή με κινητικά προβλήματα περπατά ξάνα!

Ένα συγκινητικό ντοκουμέντο κάνει το γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ημέρες, το οποίο δείχνει  τον πατέρα Δημήτριο τον ιερέα των Αγίων Ισιδώρων,  στο Λυκαβηττό, να  ευλογεί με τον σταυρό  μια νεαρή γυναίκα από την Πάτρα που δεν μπορεί να περπατήσει  τους τελευταίους δυο μήνες επειδή πάσχει από σκλήρυνση κατά πλάκας. Να σημειώσουμε ότι όλα αυτα τα ισχυρίζεται η αδελφή της νεαρής κοπέλας με βίντεο που δημοσίευσε στο facebook

Το βίντεο είναι συγκλονιστικό και ανατριχιαστικό είτε κάποιος είναι βαθιά θρησκευόμενος είτε δεν είναι. Στο βίντεο φαίνεται η νεαρή κοπέλα, η Φανή, μετά την ευλογία του πατέρα Δημήτριου να σηκώνεται και με τρεμάμενα πόδια να περπατάει στην αρχή δειλά και μετά κανονικά, με τη μητέρα της, την αδελφή της  και τους γύρω πιστούς να ξεσπάνε σε κλάματα συγκίνησης και χαράς. Να θυμήσουμε ότι στον πατέρα Δημήτριο έχει αναφερθεί πολλές φορές ο Γιώργος Αγγελόπουλος ο οποίος δέχεται συχνά την ευλογία του και είναι ο πνευματικό του.

Δες τα συγκλονιστικά βίντεο που ανέβασε δημόσια στο facebook η αδελφή της  Ιωάννα Βασιλακοπούλου η οποία έγραψε συγκινημένη πως η Φανούλα περπάτησε ξανά μετά από δυο μήνες : “Είμαι βαθειά συγκινημένη στους Αγ.Ισιδώρους στο Λυκαβηττό! Η πίστη μας μας έσωσε! Έγινε το θαύμα!!Μετά από δύο μήνες δύσκολου αγώνα η αδελφή μου περπατάει!! Συγκλονιστικό!! 21/06/20 Αυτή τη μέρα θα τιμώ για πάντα!!!

Gepostet von Ioanna Vasilakopoulou am Montag, 22. Juni 2020

Gepostet von Ioanna Vasilakopoulou am Sonntag, 21. Juni 2020

Gepostet von Ioanna Vasilakopoulou am Montag, 22. Juni 2020

Read More

And More