Rihanna: Μιλάει πρώτη φορά για τον δισεκατομμυριούχο σύντροφό της!

Η Rihanna διατηρεί σχέση τα τελευταία δύο χρόνια με τον δισεκατομμυριούχο, Hassan Jameel. Οι δυο τους δεν είχαν επιβεβαιώσει ποτέ επίσημα ότι είναι μαζί, αλλά δεν ήταν λίγες οι φορές που ο φωτογραφικός φακός τους είχε απαθανατίσει σε βραδινές εξόδους τους ή σε άκρως διαχυτικές στιγμές σε πισίνα στην Ισπανία, αδιαφορώντας για τα αδιάκριτα βλέμματα. Αυτό, όμως, άλλαξε καθώς η διάσημη τραγουδίστρια αποφάσισε να μιλήσει πρώτη φορά για τη σχέση της! Σε πρόσφατη συνέντευξή της για το περιοδικό Interview, στην συμπρωταγωνίστριά της στο Ocean’s 8, Sarah Paulson, η Rihanna εξομολογήθηκε για πρώτη φορά πόσο ερωτευμένη είναι.

«Ποτέ δεν ήμουν έτσι. Τα τελευταία χρόνια μόνο συνειδητοποίησα ότι πρέπει να έχουμε χρόνο για τον εαυτό μας, γιατί η ψυχική μας υγεία εξαρτάται από αυτό. Εάν δεν είσαι ευτυχισμένος, δεν θα είσαι ευτυχισμένος ούτε όταν κάνεις πράγματα που αγαπάς. Θα είναι αγγαρεία. Δεν θέλω ποτέ η δουλειά μου να είναι αγγαρεία», είπε η Rihanna εξηγώντας ότι η καριέρα της είναι ο σκοπός στη ζωή της, αλλά «έχω μια νέα σχέση και είναι σημαντική για εμένα. Όπως φροντίζω τη δουλειά μου έτσι πρέπει να φροντίζω κι αυτήν».

Rihanna: Έκρυψε τον εκατομμυριούχο σύντροφό της… κάτω από την ομπρέλα της! [pics] | tlife.gr

Η Rihanna μάλιστα δεν δίστασε να δηλώσει πως «φυσικά είμαι ερωτευμένη» ενώ στην ερώτηση για το εάν σκέφτεται να κάνει το επόμενο βήμα και να παντρευτεί απάντησε «μόνο ο Θεός το ξέρει. Εμείς κάνουμε σχέδια κι ο Θεός γελάει, σωστά;». Αυτό για το οποίο είναι σίγουρη, μάλιστα, είναι ότι θέλει να γίνει μητέρα «όσο τίποτα στη ζωή μου»!

Κεντρική φωτογραφία: Splash / Ideal Image

Read More

And More