Rihanna vs Miley Cyrus: Ποια φόρεσε το πιο αποκαλυπτικό φόρεμα στο κόκκινο χαλί;

Είναι και οι δυο γνωστές για τον εκκεντρικό τους χαρακτήρα και τις sexy εμφανίσεις τους και αυτήν την φορά φάνηκαν να συναγωνίζονται για το ποια θα κάνει την πιο αποκαλυπτική εμφάνιση. Η Rihanna και η Miley Cyrus δεν μας έχουν συνηθίσει σε συμβατικά look, ακόμη και όταν πρόκειται να περπατήσουν στο κόκκινο χαλί για φιλανθρωπικό σκοπό.
Νεαρές και ταλαντούχες και οι δυο αγαπούν τις αλλαγές και θέλουν να προκαλούν. Έτσι έκαναν και το βράδυ της Τετάρτης. Με εντυπωσιακές τουαλέτες -που άφηναν ελάχιστα στη φαντασία μας- βρέθηκαν στο AMFAR Inspiration Gala στο Λος Άντζελες για να τιμήσουν τον σχεδιαστή Tom Ford.
Μόδα και ομορφιά ένωσαν τις δυνάμεις τους σε ένα event αφιερωμένο στην καταπολέμηση του Aids και οι δυο celebrities και όχι μόνο ξεχώρισαν.

Με άσπρο μακρύ φόρεμα, άκρως αποκαλυπτικό στο στήθος και μεγάλο άνοιγμα η Rihanna έκανε όλα τα φλας να αστράψουν στο πέρασμά της.

Την ίδια στιγμή, η μόλις 21 χρόνων Miley Cyrus δεν πέρασε απαρατήρητη από το κόκκινο χαλί. Εκείνη επέλεξε το μαύρο χρώμα και “συναγωνίστηκε” την Rihanna στο… αποκαλυπτικό ντεκολτέ!

Ακολούθησαν κάποιες ακόμη sexy εμφανίσεις όπως οι παρακάτω:

Alessandra Ambrosio

Beth Behrs

Gwyneth Paltrow

Michelle Rodriquez

Sharon Stone

Read More

And More