Ρίκα …12 points !

Ρίκα …12 points ! | tlife.gr

Η παρουσίαση της Γιουροβίζιον ήταν ένα απο τα όνειρά της …Εδώ και χρόνια ήθελε να της δοθεί η ευκαιρία και κάποια στιγμή να ζήσει κι αυτή, την εμπειρία της …Γιουροβιζιονο-παρουσίασης ! Η ευκαιρία αυτή ,λοιπόν, για την Ρίκα Βαγιάννη τελικά ήρθε φέτος. Και αν κρίνουμε εκ του αποτελέσματος ; Πολύ καλά έκανε αυτή η ευκαιρία και …της χτύπησε την πόρτα.

Ναι, η Ρίκα Βαγιάννη ήταν αναμφισβήτητα απόψε το βράδυ κάτι παραπάνω απο καλή …Αναμφισβήτητα παρακολουθήσαμε μία απο τις καλύτερες παρουσιάσεις που έχουμε δει τα τελευταία χρόνια ,στην …μετά Δάφνη Μπόκοταεποχή.

Ανετη, χαλαρή, καλά ενημερωμένη, χωρίς κρυάδες και τραβηγμένα αστεία απο τα μαλλιά και με πολύ καλά ελληνικά (βασικό κι αυτό, βασικότατο, μην κοιτάτε που κάνουμε πως το ξεχνάμε…) η Ρίκα ήταν πραγματικά στα καλύτερά της! Χαιρόσουν να την ακούς κατά την διάρκεια της μετάδοσης του ημιτελικού, σε αντίθεση με κάποιους άλλους τα προηγούμενα χρόνια (ονόματα δεν λέμε, υπολήψεις δεν θίγουμε …) που απο την ανοησία και την φλυαρία ,σε έκαναν να θες να πατήσεις το …pause !

Φτου, φτου μην το ματιάξουμε το κορίτσι !

READ more