Ρίκα Διαλυνά: Εγκατέλειψε την πολυτελή οικία που έμενε με τον αείμνηστο Νίκο Χρυσικόπουλο!

Μετά από 30 χρόνια η Ρίκα Διαλυνά αποφάσισε να εγκαταλείψει την πολυτελή οικία στα νότια προάστια, όπου ζούσε με τον σύζυγό της, τον αείμνηστο Νίκο Χρυσικόπουλο. Η αγαπημένη Ρίκα Διαλυνά πήρε αυτήν την απόφαση λίγο μετά την καραντίνα, καθώς 3 χρόνια μετά το θάνατο του συζύγου της, η απουσία του την έκανε να «φλερτάρει» ακόμη και με την κατάθλιψη.

Μιλώντας στην Espresso, η Ρικα Διαλυνά αποκάλυψε: «Μια ζωή ζούσα με τον άντρα μου στα νότια προάστια. Μετά το χαμό του δεν μπορούσα νε μείνω στο σπίτι χωρίς εκείνον. Όλα μου θύμιζαν τον αγαπημένο μου σύζυγο. Αποφάσισα, λοιπόν, ότι στη ζωή πρέπει να παίρνουμε μεγάλες αποφάσεις. Όλα τα μεγάλα, όλα τα υπέροχα τα έζησα μαζί του. Τώρα θέλω να ζήσω πιο εύκολα τη ζωή μου. Επειδή έχω κι άλλα δυο σπίτια, ένα στο Πόρτο Ύδρα και ένα στο Ηράκλειο Κρήτης, σκέφτηκα πως καλύτερα να έχω μικρά σπίτια σε δυο μέρη, παρά ένα μεγάλο σπίτι και να ζω μόνη με τις αναμνήσεις μου».

Τέλος, στην ερώτηση τι έκανε η ίδια με τα πράγματα του σπιτιού είπε πως κάποια τα μοίρασε στα δυο σπίτια που έχει και κράτησε τις φωτογραφίες και τις αναμνήσεις μαζί της.

 

 

Read More