Ρις Γουίδερσπουν: Διαζύγιο – «βόμβα» μετά από 12 χρόνια γάμου με τον Τζιμ Τοθ

Μια ανακοίνωση – «βόμβα» έκανε το βράδυ της Παρασκευής η χολιγουντιανή σταρ Ρις Γουίδερσπουν. Η διάσημη ηθοποιός με μια μακροσκελή ανάρτηση αποκάλυψε ότι εκείνη και ο σύζυγός της, Τζιμ Τοθ παίρνουν διαζύγιο μετά από 12 χρόνια γάμου.

Η Ρις Γουίδερσπουν και ο Τζιμ Τοθ είναι μαζί από το 2010, ενώ στις 26 Μαρτίου 2011 ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου. Ο Τζιμ Τοθ εργαζόταν ως ατζέντης ταλέντων στην εταιρία που εκπροσωπούσε την ηθοποιό και έτσι γνωρίστηκαν. Μαζί έχουν αποκτήσει έναν γιο, ο οποίος αποτελεί την απόλυτη προτεραιότητα και των δύο.

«Έχουμε κάποια προσωπικά νέα να μοιραστούμε… Με πολλή προσοχή και σκέψη πήραμε τη δύσκολη απόφαση να χωρίσουμε. Έχουμε απολαύσει τόσα υπέροχα χρόνια μαζί και προχωράμε μπροστά με βαθιά αγάπη, καλοσύνη και αμοιβαίο σεβασμό για όλα όσα έχουμε δημιουργήσει μαζί. Η μεγαλύτερη προτεραιότητά μας είναι ο γιος μας και ολόκληρη η οικογένειά μας καθώς εισερχόμαστε σε αυτό το επόμενο κεφάλαιο. Αυτά τα θέματα δεν είναι ποτέ εύκολα και είναι εξαιρετικά προσωπικά. Εκτιμούμε πραγματικά τον σεβασμό όλων για την ιδιωτικότητα της οικογένειάς μας αυτή τη στιγμή» έγραψε η Ρις Γουίδερσπουν στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Reese Witherspoon (@reesewitherspoon)

 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164