“Rising Star”: Η απόλυτη ανατροπή στη σύνθεση της κριτικής επιτροπής!

Κι εκεί που όλα νομίζαμε πως είχαν γίνει και τα είχαμε μάθει και δεν περιμέναμε καμία έκπληξη, σε ότι έχει να κάνει με το στήσιμο του “Rising Star” που αυτή την εποχή γίνεται πυρετωδώς στον ΑΝΤ1, το κανάλι έρχεται και κάνει ή… μας κάνει την έκπληξη.

Τι εννοώ; Από εκεί που όλοι πιστεύαμε πως το θέμα της κριτικής επιτροπής είχε κλείσει και πως σε ρόλο κριτή θα βλέπαμε τους: Δέσποινα Βανδή, Μιχάλη Χατζηγιάννη, το Χρήστο Μάστορα από τις “Μέλισσες” και τον Κώστα Μακεδόνα, τελικά θα πράγματα δεν θα γίνουν ακριβώς έτσι στους δέκτες μας. Και γιατί σας το λέω αυτό; Γιατί στο παρά πέντε έχουμε την απόλυτη ανατροπή!

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση του καναλιού που μόλις έφτασε στα χέρια μας, το “Rising Star” με τον Γιώργο Λιάγκα στο τιμόνι της παρουσίασης θα κάνει πρεμιέρα στον ΑΝΤ1 τον Δεκέμβριο και η σύσταση της κριτικής επιτροπής θα είναι η παρακάτω: Δέσποινα Βανδή, Αντώνης Ρέμος, Χρήστος Μάστορας και Κώστας Μακεδόνας.

Ναι, ο Αντώνης Ρέμος αν και αρχικά είχε αποφασίσει στη μετά “Voice” εποχή να κρατήσει τηλεοπτικές αποστάσεις, τελικά άλλαξε γνώμη, επιβεβαιώνοντας τον κανόνα που λέει πως ο “επιμένων νικά”,μιας και οι Αντεννικοί είναι γνωστό πως τρεις μήνες τώρα, δεν σταμάτησαν στιγμή να τον πολιορκούν!

Η ανακοίνωση του καναλιού:

Rising Star, το πιο πρωτοποριακό και διαδραστικόtalent show παγκοσμίως που έχει σπάσει κάθε ρεκόρενεργού συμμετοχής των τηλεθεατών στη διαδικασίαεπιλογής των υποψηφίων, κάνει Πρεμιέρα τονΔεκέμβριο στον ΑΝΤ1! Τους υποψήφιους αναλαμβάνουν να αξιολογήσουν 4 κορυφαίοι καλλιτέχνεςτης ελληνικής μουσικής σκηνής.

Ο Αντώνης Ρέμος, η Δέσποινα Βανδή,ο Κώστας Μακεδόνας και ο Χρήστος Μάστορας (Frontman τουσυγκροτήματος ΜΕΛΙSSES) παίρνουν θέσεις και ετοιμάζονται να μαςχαρίσουν δυνατές στιγμές. Την παρουσίαση του Rising Star αναλαμβάνειο Γιώργος Λιάγκας. Οι auditions του Rising Star που πραγματοποιήθηκαν σε Αθήνα, Γιάννενα,Πάτρα, Θεσσαλονίκη, Ηράκλειο Κρήτης και Κύπρο, σημείωσαν ρεκόρσυμμετοχών.

Συνολικά, 3500 άτομα έλαβαν μέρος στις auditions με στόχο νακάνουν το όνειρο τους πραγματικότητα. Ο μεγάλος νικητής του ελληνικού Rising Star θα λάβει δυο μοναδικά έπαθλα.Ένα πλήρες δισκογραφικό συμβόλαιο με την εταιρία Heaven Music αξίας35.000€ καθώς και το χρηματικό ποσό των 50.000€.

Το Rising Star έχει ανατρέψει τα δεδομένα στα talent shows παγκοσμίωςαποτελώντας την απόλυτη καινοτομία στην τηλεοπτική ψυχαγωγία. Η λογικήτου διαφοροποιείται από εκείνη των υπολοίπων shows, καθώς πρόκειται για μια live ψυχαγωγική εκπομπή, στην οποία οι τηλεθεατές πρωταγωνιστούν μετην ενεργό συμμετοχή τους!

Κατά τη διάρκεια κάθε live εκπομπής, το κοινό μπορεί να αποφασίζει σεπραγματικό χρόνο εάν κάθε διαγωνιζόμενος θα συνεχίσει στην επόμενηδιαγωνιστική φάση μέσω της χρήσης μιας δωρεάν εφαρμογής που θα έχει κατεβάσει στο κινητό του.

Είναι εντυπωσιακό πως μέχρι σήμερα έχουνκαταγραφεί παγκοσμίως πάνω από 150 εκατομμύρια χρήστες της συγκεκριμένης εφαρμογής.Εκατομμύρια fans σε όλο τον πλανήτη παρακολουθούν και αναδεικνύουν τοεπόμενο Rising Star σε περισσότερες από 17 χώρες. Η.Π.Α.,Κίνα, Γαλλία,Ισραήλ, Βραζιλία, Αργεντινή, Πορτογαλία, Τουρκία, Ουγγαρία, Ινδονησία είναιμερικές από τις χώρες, στις οποίες μεταδόθηκε με τεράστια επιτυχία τοπρόγραμμα, αναδεικνύοντας έτσι δεκάδες νέα ταλέντα της μουσικήςβιομηχανίας.

Το πιο πρωτοποριακό και διαδραστικό talent show έχει ήδη αποσπάσεισημαντικά βραβεία σε διεθνείς διοργανώσεις, όπως στον 18ο ετήσιοδιαγωνισμό των Webby Awards, στον διαγωνισμό για το καλύτερο TV appτου 2015 στα Connect Awards, καθώς και στα International Digital EmmyAwards.

Είσαι τηλεθεατής; Είσαι κι ο κριτής! Τώρα το επόμενο μουσικό αστέρι το επιλέγεις εσύ!

Read More

And More