Rita Wilson: Η ελληνικής καταγωγής σύζυγος του Tom Hanks στέλνει το δικό της μήνυμα συμπαράστασης στους πυρόπληκτους της Αττικής

Ο κόσμος παρακολουθεί συγκλονισμένος την ελληνική τραγωδία που ζούμε τις τελευταίες ημέρες. Η καταστροφική φωτιά που έπληξε την Αττική έχει κοστίσει σε 87 ανθρώπους την ζωή τους. Δεν είναι λίγοι οι ξένοι celebrities που στέλνουν τα δικά τους μηνύματα συμπαράστασης στους Έλληνες που έχασαν τα πάντα. Ανάμεσά τους και η ελληνικής καταγωγής ηθοποιός και σύζυγος του Tom Hanks, Rita Wilson.

Η διάσημη ηθοποιός ανέβασε μία φωτογραφία από την πύρινη λαίλαπα μαζί με την ελληνική σημαία, την οποία έκανε αναδημοσίευση από την Vicky Cornell, γράφοντας στην λεζάντα τον τρόπο που μπορεί να βοηθήσει όποιος θέλει τους πυρόπληκτους.

Αν έχεις κολυμπήσει στις ελληνικές θάλασσες, περπατήσει στα αρχαία ή ακόμη και ονειρευτεί να επισκεφθείς την Ελλάδα, επισκέψου το the_hellenic_initiative, για να προσφέρεις βοήθεια σε αυτούς τους απίστευτους ανθρώπους που υποφέρουν. Ο Θεός να ευλογεί την Ελλάδα».

Read More

And More