Ριχάρδος Κουρτίδης – Άντζελα Τσεκρέζη: Χώρισαν μετά την πρόταση γάμου στο ριάλιτι του Alpha

Χωριστούς δρόμους φαίνεται πως έχουν τραβήξει ο Ριχάρδος Κουρτίδης και η Άντζελα Τσεκρέζη, τους οποίους γνωρίσαμε ως ζευγάρι στο ριάλιτι του Alpha «The battle of the couples»,

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της «ON time» και της Σάσας Σταμάτη, ο Ριχάρδος Κουρτίδης ανέφερε πως «με την Άντζελα δεν είμαστε πλέον ζευγάρι. Το παιχνίδι μάς έκανε κακό, δημιουργήθηκαν εντάσεις εντός παιχνιδιού με αποτέλεσμα να φθαρεί η σχέση και να μας οδηγήσει στο χωρισμό.

Το παιχνίδι μάς έκανε κακό, γιατί μας δημιούργησε άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Όταν βγήκαμε από το παιχνίδι, ήμασταν χάλια. Δεν μιλούσαμε ο ένας στον άλλο και αυτό οφείλεται στην παραγωγή, γιατί η παραγωγή έκανε κωλοτούμπα. Εμείς είχαμε φτάσει στην τετράδα του τελικού. Εκείνη τη στιγμή μάς ανακοινώθηκε ότι θα βγούμε σε ψηφοφορία με τα άτομα που έχουν αποχωρήσει από το παιχνίδι», είπε ο πρώην παίκτης του ριάλιτι. 

Σχετικά με την πρόταση γάμου που της είχε κάνει σε ένα επεισόδιο κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, στην οποία η Άντζελα είχε απαντήσει θετικά, ο Ριχάρδος Κουρτίδης ανέφερε:

«Μου φάνηκε ότι εκείνη την περίοδο η ζωή μου είχε φτάσει εκεί που έπρεπε να φτάσει. Ήμουν έτοιμος να κάνω οικογένεια μαζί της. Αυτός είναι ο σκοπός που έχω. Δεν μετανιώνω για τίποτα απ’ όσα καλά έχω κάνει, μόνο για τα κακά. Εκτός αυτού, η ζωή προχωράει και όλα γίνονται για κάποιο λόγο. Έχουμε να μιλήσουμε καιρό. Φυσικά, αν τη δω, θα τη χαιρετήσω. Δεν είμαστε ψυχραμένοι ο ένας με τον άλλο, δεν χωρίσαμε με τσακωμούς», ανέφερε ο Ριχάρδος Κουρτίδης.

Read More

And More