Robbie Williams: Μίλησε πρώτη φορά για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει! [vid]

Δύσκολες ώρες πέρασε ο Robbie Williams εξαιτίας ενός σοβαρού προβλήματος υγείας που αντιμετώπισε. Ο αγαπημένος τραγουδιστής των Take That βρισκόταν σε περιοδεία, όταν μια σοβαρή ασθένεια τον κατέβαλε και τον ανάγκασε να ακυρώσει τις υπόλοιπες συναυλίες της καλοκαιρινής του περιοδείας.

Ο ίδιος δεν αποκάλυψε τι ακριβώς έπαθε, ωστόσο, μέσα από ένα video του εξομολογήθηκε πως η ασθένεια τον κράτησε πέντε εβδομάδες στο σπίτι για ανάρρωση και πως ενώ αρχικά δεν έδωσε σημασία, τα αποτελέσματα των εξετάσεων που έκανε τον τρόμαξαν και αναγκάστηκε να τα παρατήσει όλα μέχρι να γίνει καλά.

“Είμαι καλά. Αναρρώνω από μία ασθένεια τις τελευταίες πέντε εβδομάδες. Δυστυχώς, αυτή η αρρώστια με χτύπησε στο τέλος τις περιοδείας μου που πήγαινε τόσο καλά”, είπε ο Robbie Williams, καθισμένος σε ένα παγκάκι στον κήπο του σπιτιού του στο Λος Άντζελες.

Ο διάσημος τραγουδιστής, μάλιστα, δήλωσε συγκινημένος με την αγάπη του κόσμου: “Ο κόσμος στις συναυλίες ήταν υπέροχος, ήμουν μια χαρά, η μπάντα εκπληκτική, ήμουν ένας στρατιώτης και ήθελα να ολοκληρώσω αυτήν την περιοδεία και έπρεπε να πάω στη Μόσχα και στην Αγία Πετρούπολη, αλλά τότε πήρα τα αποτελέσματα. Ήταν τόσο ανησυχητικά που κατέληξα στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. Έτσι δεν μπόρεσα να πάω. Έχω να ακυρώσω συναυλίες για λόγους υγείας από το 1998 και ξέρετε ότι αν δεν μπορώ να κάνω κάτι, δεν το κάνω”, δήλωσε χαρακτηριστικά ο 43χρονος performer.

Δες το video:

Read More

And More