Robbie Williams: O απόλυτος performer με την εξομολογητική διάθεση που μάγεψε την Αθήνα – Video

Η χθεσινή συναυλία στο Terra Vibe της Μαλακάσας, είναι από εκείνες που δεν ξέρεις πώς να ξεκινήσεις τις περιγραφές. Ναι, ναι… ο Robbie Williams ζήτησε να μας διασκεδάσει, μας το φώναξε και το έκανε! Let me entertain you tour και στην Ελλάδα και μάλλον η καλύτερη συναυλία για το φετινό καλοκαίρι έλαβε χώρα στις 20 Ιουνίου και όλοι έφυγαν με χαμόγελο. Στη συνέχεια φυσικά υπήρξαν δυσκολίες, με 30.000 κόσμου να μην έχει μια σωστή κατεύθυνση για το από πού και πώς θα φύγει, αλλά ας μην χαλάσουμε το κλίμα.

Ο Robbie ήταν φα-ντα-στι- κός! Ο απόλυτος performer, που ξεσήκωσε και τους πιο απαιτητικούς, με δύο ώρες σχεδόν μαγευτικής ερμηνείας και αποκαλυπτικής διάθεσης! Eίπε τεράστιες επιτυχίες όπως το Come Undone, το Me and my monkey, το Love Supreme, το Better Ban, το Feel, μέχρι και Queen (we will rock you και Bohemian Rhapsody).

Aπό νωρίς το Terra Vibe γέμισε με κόσμο και είχε την ευκαιρία να ακούσει τα Ελληνικά συγκροτήματα Ex-Girlfriend’s Perfume (δες εδώ όσα μας είπαν λίγο πριν τη συναυλία) και Incosistensies , ενώ στη συνέχεια τραγούδησε για ακόμη μια φορά στο ελληνικό κοινό η ” μαγική μικρή ολλανδέζα”, όπως την αποκαλούν οι φίλοι της, μια καλλιτέχνης με ιδιαίτερο φωνητικό στυλ, η Sharon Kovacs.

Πολλοί είναι εκείνοι που έχουν αποδόσει στην Kovacs τον τίτλο της νέας Amy Winehouse.

Kαι η στιγμή που όλοι περίμεναν έφτασε με τον Robbie Williams και την πληθωρική του προσωπικότητα να δείχνουν από την αρχή ότι θα βάλουν φωτιά στη Μαλακάσα. Έδωσε όλα όσα θέλαμε. Αναφέρθηκε στην Ελλάδα πάμπολλες φορές και φυσικά κρατήσαμε τα πιο δυνατά σημεία. Πάνω σε ένα διάδρομο 15 μέτρων, που απλωνόταν από τη σκηνή και κατέληγε μπροστά στον κόσμο που τον αποθέωνε και που επικοινωνούσε μαζί του.

Μας χώρισε σε άνω και κάτω των 30 και φυσικά φρόντισε για τους μικρότερους να δώσει ένα μίνι βιογραφικό. “Είμαι ο Robbie Williams, γεννημένος το 1974. ήμουν σε ένα boy band, έπαιρνα ναρκωτικά, τα έκοψα, πάχυνα… Τα ξανάρχισα, τα ξαναέκοψα, ξαναπάχυνα…”

Under 30? A mini cv of @robbiewilliams #LMEYtour #robbiewilliams #athens

Ένα βίντεο που δημοσίευσε ο χρήστης Evita Tsilochristou (@evitatsi) στις


Μας ευχήθηκε να μείνουμε στην Ευρώπη, επιβεβαίωσε ότι ήταν εκείνος ο τύπος στο μπαλκόνι…(της Μεγάλης Βρετανίας) κι έδωσε το μεγάλο επόμενο ραντεβού! Όσο για την ενέργειά του;

Φρόντισε να ξεκαθαρίσει ότι έχει κόψει τελείως τα ναρκωτικά, αν η μαριχουάνα δεν συγακαταλέγεται σε αυτά… Το χιούμορ δεν έλειπε από καμία του πρόταση.

Δες την έναρξη του μεγάλου τραγουδιστή

Από τη σκηνή δεν μπορούσαν να λείπουν οι ωραίες παρουσίες και δεν δίστασε ο ίδιος να ανεβάσει και μια Ελληνίδα, την Μαριλέτα όπως μάθαμε ότι τη λένε, ώστε να χορέψει μαζί του και να τον βοηθήσει σε ένα κομμάτι του show.

O Robbie αποκάλυψε ότι λίγο πριν βγει στη σκηνή πληροφορήθηκε πως ένα κομμάτι του είναι πολύ γνωστό στο ελληνικό κοινό και δεν ήταν άλλο από το Me and my Monkey. Mας το χάρισε αν και δεν ήταν στη λίστα…

Μια από τις πραγματικά ωραίες στιγμές της βραδιάς ήταν όταν ανέβασε στη σκηνή τον πατέρα του Pete και τραγούδησαν μαζί, ενώ πολύ θα θέλαμε να ήμασταν ο φίλος του που είχε γενέθλια και που όλοι τραγούδησαν για εκείνον στο κινητό του Robbie. “Συγγνώμη που δεν είμαι στα γενέθλιά σου, αλλά έχω να διασκεδάσω κάποιους ανθρώπους εδώ στην Ελλάδα”, του φώναζε…

Δεν δίστασε να ζητήσει συγγνώμη από τους Έλληνες που δεν έιχε έρθει τόσο καιρό αφού είδε πόσο καλό κοινό είμαστε, δίχως να χάνουμε στίχο!

Greece you are the one!

O Robbie μας υποσχέθηκε ότι θα μας ξάνρθει σε 18 μήνες κι εμείς είναι να μη μας τάξουν τίποτα…

Φυσικά η συναυλία έκλεισε με το ατμοσφαιρικό Angels κι εντυπωσιακά πυροτεχνήματα.

Robbie, ελπίζουμε να κρατάς τις υποσχέσεις σου…

Read More

And More