Robert Pattinson: θέλει να μιλήσει προσωπικά με τον σκηνοθέτη Rupert Sanders!

Η υπόθεση απιστίας της Kristen Stewart με τον παντρεμένο σκηνοθέτη της δεν έχει τέλος! Αυτή την φορά, ο Robert Pattinson φαίνεται πως θέλει να πάρει την υπόθεση στα χέρια του ώστε να ξεκαθαρίσει την κατάσταστη. Αυτό που θέλει είναι να κάνει μια τετ-α-τετ συνάτηση με τον Rupert Sanders ώστε να μάθει και την δική του εκδοχή και να διασταυρώσει όλα όσα του είπε η Kristen Stewart όταν του παραδέχτηκε την απιστία.

Σύμφωνα με πηγή που μίλησε στο Radar ο Robert θέλει να κάνει μια συζήτηση ως άντρας προς άντρα με τον Ruperto ώστε να μάθει ακριβώς τι έγινε με αυτόν και την Kristen, δήλωσε και συνεχίζει: Η Kristen ήδη πρόδωσε την εμπιστοσύνη του επειδή τον απάτησε, οπότε δεν είναι σίγουρος ότι θα του πει την αλήθεια για όλα όσα έγιναν μεταξύ εκείνης και του Rupert. Ο Rupert έχει μια οικογένεια να σώσει οπότε ο Robert νιώθει ότι ο συγκεκριμένος δεν έχει τίποτα να χάσει οπότε θα είναι ειλικρινής μαζί του.

src=/files/Image/NEWS/2012/IOULIOS/28-07/kristen3.jpg

Τα βλέμματα μιλούν από μόνα τους! Εδώ η Kristen με τον σκηνοθέτη της στην ταινία “Snow White” τον περασμένο Μάιο

Πάντως σύμφωνα με την ίδια πηγή, ο Robert έχει πάρει ήδη τις αποφάσεις του και δεν πρόκειται να αλλάξει γνώμη. Εξάλλου,έχει ήδη φύγει από το σπίτι που έμενε με την Kristen Stewart και η συνάντηση θα γίνει μόνο για να λυθούν στον Robert κάποιες απορίες.

.

Read More

And More