Ρόδα τσάντα και κοπάνα…με Πάνια και Καρβέλα!

Η Ρόδα τσάντα και κοπάνα…επιστρέφει! Η μεγάλη επιτυχία του Όμηρου Ευστρατιάδη που δημιούργησε μερικά από τα είδωλα της δεκαετίας του 80, βγαίνει ξανά αυτή τη φορά στις κινηματογραφικές αίθουσες!

Οι οντισιόν για τους ηθοποιούς έχει ήδη ξεκινήσει, ενώ τα γυρίσματα αναμένονται να ξεκινήσουν μέσα στο καλοκαίρι.

Από τα γερά χαρτιά της ταινίας, αναμφίβολα είναι οι πρωταγωνιστές της! Όσοι θα περίμεναν να δουν τον Σταμάτη Γαρδέλη και όλη την παλιοπαρέα να επιστρέφει, μάλλον θα απογοητευτούν. Νέα δημοφιλή πρόσωπα θα προστεθούν, όπως αυτό του Ηλία Ψινάκη. Λέγεται ότι ο ρόλος που θα ενσαρκώσει ο δαιμόνιος μάνατζερ, είναι αυτός του ιδιόρρυθμου καθηγητή που θα διδάσκει τα μυστικά της showbiz! Παράλληλα, Ο πολυπράγμων Ηλίας θα αναλάβει και την προώθηση της ταινίας.

Η μεγάλη έκπληξη όμως, είναι ότι η Αννίτα Πάνια και η Σοφία Καρβέλα θα συμπρωταγωνιστούν στην ταινία. Η Αννίτα Πάνια θα υποδυθεί την κόρη του λυκειάρχη, ρόλο που θα πάρει ο Κώστας Βουτσάς, ενώ η Σοφία Καρβέλα θα υποδυθεί μια από τις μαθήτριες. Για όλους θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε τις δύο αγαπημένες του Νίκου Καρβέλα μαζί σε κινηματογραφική παραγωγή. Τώρα το ποια θα κλέψει την παράσταση, ο χρόνος θα το δείξει!

Read More

And More