Ρόδος: 25χρονος τραγουδιστής στη φυλακή για βιασμό ανήλικης!

Σε περιπέτειες έμπλεξε 25χρονος ποπ τραγουδιστής, ο οποίος είχε κερδίσει πρόσφατα σε σημαντικό τηλεοπτικό διαγωνισμό τύπου ριάλιτι, σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso, κατά τη διάρκεια της προώθησης του νέου του cd στο νησί των Ιπποτών, που περιλάμβανε και εμφανίσεις του σε γνωστό μαγαζί της πόλης.

Ο γνωστός Σουηδός τραγουδιστής τα ξημερώματα της περασμένης Τετάρτης έκανε την προγραμματισμένη του εμφάνιση σε νυχτερινό κέντρο του νησιού, όταν μια 16χρονη, που έκανε εκεί διακοπές με τις φίλες της, τον πλησίασε λέγοντάς του πόσο πολύ τον θαυμάζει μιας και τον γνωρίζει από τη σουηδική τηλεόραση.

Ο συνήγορος του φερόμενου ως βιαστή τραγουδιστή, Μιχάλης Νιότης, δήλωσε: ”Ο πελάτης λίγο μετά τη γνωριμία τους, πήγε σε μαγαζί της περιοχής όπου και τον ακολούθησε η ανήλικη, η οποία του έκανε γνωστές τις προθέσεις της, που δεν ήταν άλλες από το να περάσουν τη βραδιά μαζί. Εκεί άρχισαν αν χορεύουν και να πίνουν, ενώ όταν την ρώτησε την ηλικία της, εκείνη του απάντησε ότι ήταν 19. Τελικά, κατέληξαν στο διαμέρισμα του 25χρονου, αφού η 16χρονη επέμενε να κάνουν σεξ.”

Ο νεαρός τουρίστας, που θεωρείται από τους πλέον ανερχόμενους τραγουδιστές στην πατρίδα του, αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες…

Μάλιστα, σύμφωνα με τον συνήγορο εκείνη ήταν που του ζήτησε να χρησιμοποιήσουν και προφυλακτικό – ήταν απόλυτα διαυγής! Στις 3.30 ο τραγουδιστής συνελήφθη ύστερα από μήνυση της 16χρονης για βιασμό, ενώ εκείνη αναχώρησε αμέσως για Σουηδία!

Τελικά, ο 25χρονος αφέθηκε χθες ελεύθερος -με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα- καταβάλλοντας το ποσό των 1.500€ και συνεχίζει στη Ρόδο την προώθηση της νέας του δουλειάς. Άλλωστε, όπως είχε συμπληρώσει ο κύριος Νιότης: ”Από την ιατροδικαστική εξέταση δεν βρέθηκαν ίχνη βιασμού, έτσι η κατηγορία που βαραίνει τον πελάτη μου είναι για ασέλγεια ανηλίκου. Εμείς ζητάμε να αποσυρθεί η κατηγορία και τώρα περιμένουμε την απάντηση του Συμβουλίου Πλημμελειοδικιών”.

Read More

And More